VALIKKO
8.1.2017 13:22

VIIMEAIKAISIA KUULUMISIA JA KUVIA

Mulla on tänään loman viimeinen päivä. Tää on ollut oikeesti todella rentouttavaa, kun ei ole tarvinnut nyt kahteen viikkoon miettiä kahvilan juttuja eikä työharjottelupaikan tai edes koulujuttuja. Huomenna alkaa taas arki rullailemaan ja tää tuleva kevät on kaikkien näiden juttujen kanssa nähtävästi vetämässä mut tosi koville.

Palataampas näihin viimeaikaisiin kuviin ja kuulumisiin, kun nää on ainakin ennen ollut tosi tykättyjä!

bithdayTältä näytti mun synttäripöytä viikkoa ennen virallista täyttämistä kun järjestin pienet syntymäpäivä kemut ystävilleni. Tämä kuva on ainoa koko illalta, vaikka olisin kyllä halunnut kuvata mun kimaltelevan asunkin. joulutoriLoman ensimmäisinä päivinä suuntasin käymään joulutorilla, sillä vaikka tuokin on Tampereelle järjestetty monta kertaa, enmä aikaisemmin ollu käynyt. Kaikki oli niin kaunista tuolla! firmanpikkujoulutHassua, että en ollut julkaissut blogin puolella tätä kuvaa. Kahvilan porukan pikkujouluja vietettiin joulukuun alussa ja näissä vaatteissa mä lähdin juhlimaan. Mä tykästyin tuohon asuun ja kävin vartavasten hankkimassa New Yorkerista tuon punaisen hameen. ripsetRipsihuolloissakin on tullut oltua. Se on aina niin ihana tunne, kun ripset on mintissä hah. Näistä kun välillä tulee aina kyselyitä niin ripset mulle tekee Viivi, joka työskentelee Tampereella Kauneushoitola Lumotussa kauneudessa.

rentoiluaTässä on mun loman ehdottomasti käytetyin asu, tadaa. Tuntuu, että oon ollut koko loman ajan menossa saamatta mitään ihmeellistä aikaa, mutta silti oon saanut paljon aikaseksi sitä omaa aikaa hah. uuttasisustustaMe käytiin ihan muutama päivä sitten hakemassa uusi sohvapöytä, sillä vanhan alataso tippui jatkuvasti varpaille. Ollaan muutenkin pyöritetty järjestystä täällä muuton jälkeen jo miljoona kertaa ja huonekalut ovat myös vaihtuneet aika tiuhaan tahtiin. Pikkuhiljaa olisi varmaan aika ensimmäiselle kotipostaukselle täältä. Tosin edelleen nukutaan patjan kanssa lattialla, sillä sängynrunkoa tai -päätyä ei vaan löydy ja päädyttiin siihen, että tehdään itse, mutta lautojakaan ei olla saatu aikaiseksi tilata hah.

Kommentit

 • Maru

  Ihana tuo pikkujouluasu, tykkään varsinkin tuosta takista ja korusta! 🙂

   0
 • Riri

  tälläset kuulumis/kuvapostaukset on kyllä tosi kivoja 🙂 tykkään!!

   0
 • Patricia Ström

  Kivan luonnolliset noi räpsyt, näyttää tosi puhtaalta eikä sellaisilta tunkkaisilta mitä usein näkee <3

   0
 • Kata

  Ihastuttavia kuvia ja toi sun pikkujoulu asu on ihan hurjan kiva 8) ♥

   0
 • Ninni

  Hei tosi kiva tuo sun pikkujoulu asu <3 ja kiva postaus, tsemppiä kevääseen! 🙂

   0
 • inka nitta

  Hyvä, että nää on mieleen. Jatkossa siis tulossa lisää 🙂

   0
 • inka nitta

  Eli lisää on tottakai tiedossa tämmösiä, jos kerta miellyttää. Kiitos Emmi <3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.