VALIKKO
30.12.2016 11:25

XMAS & B-DAY PRESENTS

Perinteinen joka vuoden juttu on tämä omien saamisten esittely blogin puolella. Mä heitän taas joulu- ja synttärilahjat samaan sakkiin, koska ne kuitenkin on peräkkäisinä päivinä.
valkkarilasitNämä Iittalan valkkarilasit sain synttärilahjaksi ystävältäni jo reippaat viikko sitten, kun pidin omat synttäri bileet. mkclutchSamana synttäripippalo päivänä sain tämän MK:n clutchin Veeralta synttärilahjaksi. hmhomelakanatIsoäitini hemmoitteli minua jouluna uusilla H&M pussilakanoilla. Nää on ihan superihanat! jalkaraspiÄidiltäni tuli lahjaksi minun toivomani jalkaraspi ja siihen kuuluvia paristoja sekä kosteuttavaa jalkavoidetta. termosmukiVesalta toivomani termosmuki joululahjaksi ja mummilta Hemtexin tuoksukynttilä. sukkiaTässä joululahjoja parilta eri mummuilta. skumppapullotSynttärilahjaksi tuli pari kappaletta skumppapulloa. Saa nähdä millon pääsee maistamaan, kun skumpat täytyy kuitenkin juoda heti. sekalaistaVeeralta saadussa joululahjassa oli ihana hopeinen glitterlaatikko ja sen sisällä sekalaista kosmetiikkaa ja muuta. Rakastuin tuohon heijastin laukkukoristeeseen kyllä ihan täysillä! rentosaunakauhaVesan porukoilta saatiin meidän saunakiuluun kuuluva saunakauha ja uusi pellavainen laudeliina. lenovoSitten viimeisenä tämä Veskulta saatu synttäri/joululahja elikkä Lenovon Tab2 A10-30. Täytyisi kyllä käydä ostamassa bluetooth näppäimistö tablettiin, että pääsisin tekemään blogijuttuja paremmin myös kodin ulkopuolella.

Sellaisia lahjoja tälläkertaa. Mitä pukki toi teille?

Kommentit

 • Julia

  Voi vitsi miten kivoja lahjoja oot saanut! <3

   0
 • EMMI-STINA

  Oot kyllä saanut tosi kivoja lahjoja! Kaikki ovat niin käytännöllisiä ja varmasti hyvin mieluisia sulle 🙂 Villasukat on kyllä ehdottomat lempparit (ainakin mulla) joka vuosi, koska niille löytyy aina käyttöä!

  Itse en saanut hirveästi mitään, mutta uusi, ihanan pinkki aamutakki oli kyllä ihan paras lahja vähään aikaan!

   0
 • inka nitta

  Nää kaikki lahjat oli kyllä tosi paljon toibottuja ja tosiaankin hyödyllisiä. Ja jep villasukille on kyllä aina käyttöä, itse kuitenkin vedän villikset jalassa kesät ja talvet.

  Oi vitsit uus aamutakki ois ollu kyllä kans kiva. Hyvä, että sinäkin siis sait käytännöllistä ja toivottua 🙂 <3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.