VALIKKO
17.4.2016 16:57

Yankee Candle & arvonta

Heippa! Mä kerroinkin, että tälläviikolla on tulossa yllätystä teille ja täältä se tulee! Monet tietäänkin, että rakastan kynttilöitä ja ne pysyy mun sisustuksessa oli sitten kesä tai talvi ja tämän tilaisuuden tullen en voinut kieltäytyä.
Mä lähdin siis yhteistyöhön Sisustuskauppa.comin kanssa ja sain valita sieltä mieleiseni Yankee Candle kynttilän.
_MG_9165
Mä valitsin tuoksun Black Coconut, koska noh se vaikutti eksoottiselta ja erilaiselta tuoksulta. Mä myös vähän mietin kynttilää värejen kannalta, sillä mun sisustushan on musta, valko ja harmaa sävyistä. Ja pakko sanoa, että tämä on parhaan tuoksuinen kynttilä mitä minulla on koskaan ollut. Vielä se, että tämä oikeasta tuoksuu, eikä tarvitse olla nenä kiinni kynttilässä haistaakseen jotain.
_MG_9173Sisutuskauppa.com halusi myös ilahduttaa teitä, joten laitettiin pystyyn 20 euron arvoisen lahjakortin arvonta kaupan kaikkiin tuotteisiin! Osallistuaksesi arvontaan kirjoita kommentteihin toimiva sähköposti osoite ja valitse täältä, että minkä tuoksuisen Yankee Candle kynttilän sinä valitsisit. Blogini lukijana tuplaat voittomahdollisuutesi. Aikaa osallistua 24.4 asti. _MG_9166Koodilla ALLOR16 saat 25% alennusta koko kaupan tuotteista. Koodi voimassa 8.5 asti.

*Postaus toteutettu yhteistyössä Sisustuskauppa.comin kanssa ja kynttilä saatu sitä kautta.

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.