VALIKKO
30.3.2018 11:25

12 bloggaajaa, 12 lausetta

Osa teistä varmaan muistaa, kun teimme tämän kysymys-vastaus -postauksen viime vuoden puolella bloggaajien wappiryhmän kesken. Nyt teemme jälleen yhteispostauksen hivenen muuttuneella kokoonpanolla ja tällä kertaa jatkamme erilaisia lauseita. Jokainen postaukseen osallistunut bloggaaja on keksinyt oman lauseensa, jota muut sitten jatkavat. Tähän postaukseen osallistuneiden bloggaajien blogit löydät postauksen lopusta ja jokaisen postaus ilmestyy torstain ja sunnuntain välillä. Mutta nyt siirrytään omiin lauseisiini! 
Juuri nyt… vietän kiireistä koeviikkoa. Pääsiäisvapaiden ansiosta saan ainakin enemmän lukuaikaa, mutta olisi tämä pidennetty viikonloppu ollut kivempi viettää ihan rauhassa ilman koulukirjoja.
En koskaan unohda sitä päivää kun… paras ystäväni sanoi minun olevan hänelle kuin sisko♥ Yksi ihanimmista asioista, mitä minulle on ikinä sanottu.
Tarvitsen päivittäin… aamukahvin! Niin perusvastaus, mutta ilman päivittäistä kofeiiniannosta jossain vaiheessa tulee pää kipeäksi ja päivä on ihan pilalla.

jatkalauseita1

Viimeksi innostuin… The Cranberriesin Zombie-nimisestä kappaleesta.
Miellyttävin jalkine mielestäni on… ihan peruslenkkarit. Vaikka ne eivät olet kaikista hienoimmat, niin onhan ne nyt mukavimmat jalassa. Esimerkiksi Converseissa minulla menee selkä kipeäksi pitkän päivän jälkeen niiden tasaisen pohjan takia, mutta hyvissä lenkkareissa ei ole sitä ongelmaa.
Täydellinen kevätpäivä… olisi aurinkoinen. Lähtisin ehkä hiihtämään ja söisin suklaamunia sekä mämmiä vaniljakastikkeella näin pääsiäisen hengessä!

jatkalauseita2

Arvostan muissa ihmisissä… suvaitsevaisuutta ja uskollisuutta. Uskollisuudella en tarkoita perässä roikkumista, vaan sitä, että toista ei jätetä heti uuden ihmisen ilmaantuessa elämään tai jos välimatka vaikka kasvaa esimerkiksi muuton takia. Tämä liittyy myös luotettavuuteen.
Paras puoleni on… tietynlainen idearikkaus ja se, että osaan kuunnella ihmisiä. Tämä oli vaikea kohta, koska itsensä kehuminen on minulle niin vaikeaa!
Maailmassa eniten ihailen… luontoa ja sen kauneutta. Varsinkin veteen liittyvät maisemat ovat ihania, kuten vesiputoukset ja meri.

jatkalauseita3

Talvi-ihoni pelastaja on… riittävä kosteutus. Seerumi kosteusvoiteen alla ei ole yhtään liioittelua!
Viimeisten kahden vuoden aikana minusta on tullut… voinko sanoa, että kirjaviisaampi? Olen ollut melkein kaksi vuotta lukiossa ja tottakai sieltä on jotain tietoa kiinnittynyt päähän. Minusta on tullut myös entistäkin itsenäisempi omilleen muuton seurauksena. Saan itse päättää omista asioistani ja vastuutakin on enemmän.
Tämän postauksen tehtyäni aion… valmistella puhetta, joka minun on määrä pitää huhtikuun loppupuolella. Jännittää jo nyt ihan kamalasti! Olen pitänyt ainoastaan yhden puheen ennestään ja sekin oli lukion äidinkielen kurssilla. Lisäksi aion käydä pihalla nauttimassa tuosta ihanasta auringonpaisteesta♥

jatkalauseita4

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä seuraavien blogien kanssa:
Miten sinä jatkaisit näitä lauseita?

Kommentit

 • Paula

  Kahvi on kyllä sellanen juttu jota on pakko saada aamuisin tai muuten ei päivä lähde käyntiin xD Hyviä jatkoja sulla noille lauselle! Toi kakku näyttää tosi hyvältä, mielelläni saisin tietooni tuon reseptin 😉

   0
 • Sini

  Kiitos! Propsit vaa sille, joka tästä porukasta keksi tän idean!

   0
 • Sini

  Äääh kiitos niin paljon Noora! <3

   0
 • Niina

  Tälläiset postaukset on tosi kivoja! <3 Mä itsekkin tykkään ihastella luontoa, etenkin merta. Herkullisen näköinen tuo kakku 🙂

   0
 • Sanni Miettinen

  Mulla on myös vaikea keksiä itsestäni kehuttavaa! Hyviä vastauksia ja tykkään tositosi paljon sun kirjoitustaidosta!

   0
 • Sini

  Tosi kiva kuulla, että pidät tällaisista postauksista!♥ Luonto on kyllä sellanen asia, johon ei vaan ikinä voi kyllstyä. Toi kakku on tosi hyvää!

   0
 • Sini

  Haha, hyvä etten ole ainoa 😀 Kiitos tosi paljon ♥ Kirjotustaito on mulle sellanen asia, josta on niin ihana saada kehuja!

   0
 • Ella

  Kivoja vastauksia ja tosi herkullisen näköinen porkkanakakku! 🙂
  Oli hauska huomata, että meillä oli hieman samanlainen vastaus tuohon maailmassa eniten ihailen-kohtaan. 😀 Mun mielestä on just siistiä, miten eri puolilla maailmaa kaikki paikat näyttää niin erilaisilta ja just luonto ja kaikki. 🙂

   0
 • Sini

  Kiitos ja toi on tosi hyvää! Ja joo, oot ihan oikeassa! Jännä, että luonto voi muuttua niin paljon 🙂

   0
 • Roosa S.

  Ihania vastauksia! 🙂 Ja pakko myöntää, tuli ehkä hieman himo porkkanakakkua kohtaan 😀

   0
 • Sini

  Kiitos!♥ Haha, jospa sitten saisit porkkanakakkua edes jossain muodossa 😀 On se vaan niin hyvää.

   0
 • Aada.R

  Olipa taas kivan piristävä postaus, sekä todella kiva idea! Vastauksia oli todella kiva lukea, todella moni kohta oli hyvin samankaltainen kuin itselläni!

  Nyt on pakko tiedustella, että otatteko ryhmäänne tällä hetkellä uusia bloggaajia? Minun blogini muuttuu melko piakkoin ihan täysin kokonaan lifestyleblogiksi ja olisi ihana päästä johonkin tällaiseen porukkaan mukaan! 🙂 Ymmärrän tietty jos ryhmä on täynnä!

  http://www.ystavanihevonen.blogspot.fi

   0
 • Sini

  Onneksi keksittiin tällainen idea! Kiva kuulla, että meistä löytyy samankaltaisuuksia! 🙂 Mäpä kyselen tuosta ryhmään pääsystä ja ilmoittelen sit sulle!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.