VALIKKO
20.5.2018 10:26

6 postausta, joista olen pitänyt viime aikoina

Mieleeni tuli tällainen postausidea, jossa jaan muiden tekemiä postauksia, joista olen viime aikoina oikein erityisesti pitänyt. Tällä kertaa mukaan pääsee postaus kuudesta eri blogista.

postaussuositus3
 

Marianne pohdiskelee postauksessaan itsensä etsimistä, mikä on varmasti hyvin samaistuttava asia monelle muullekkin. Postauksessa on myös aivan ihanat kuvat, joten kannattaa tsekata tämä ihan niidenkin takia! 
Tällainen postaus Bette boxista oli tosi virkistävä lukea, koska se oli erilainen kuin tavalliset esittelypostaukset. Tästä sai myös hyviä tuotevinkkejä ja osviittaa siitä, kuinka hyviä tuotteita boxista oikeasti tuleekaan. 
Sini on erittäin taitava kirjoittaja ja tätäkin postausta oli ilo lukea! Tästä tulee niin hyvä olo, koska taas on todistettu että omat pitkäaikaiset unelmat voi todellakin saavuttaa. 

postaussuositus2
 

Postauksessa Hanna tuo hyvin esille myös laihojen näkökulmaa heidän ulkonäkönsä kommentoinnista. Postaus ja kuten koko blogi on pelkkää asiaa ja positiivisuutta täynnä, joten tämä kannattaa ehdottomasti tsekata! 
Paula on toteuttanut koko postauksen erittäin hyvin ja se on hyvin inspiroiva. Minulle tuli oikeasti suuri halu päästä kirjoittamaan tämän postauksen luettuani. Jos siis inspiraatio on hukassa, niin klikkaappas tätä linkkiä! 
Otsikon nähdessäni olin erittäin skeptinen asun suhteen, koska en ole ikinä pitänyt erityisemmin vyölaukuista. Kuitenkin ensimmäisen kuvan nähdessäni olin aivan myyty, sillä tuo Ellin tuunaama vyölaukku on niin suloinen ja nätti! Ehkä sinäkin tykästyt tämän postauksen avulla vähän erilaisempiin vyölaukkuihin kuin niihin ysäriltä tunnettuihin. 

postaussuositus4
 

Mitä pidit tällaisesta postauksesta, olisiko joskus mukava lukea lisää suosituksia muiden blogeista?

Kommentit

 • Sini

  Jee, tosi kiva kuulla että ajattelet noin! <3

   0
 • Ella

  Kiva postausidea!
  Nää kaikki postaukset vaikuttaa kyllä mielenkiintoisilta, pitää käydä lukemassa kun kerkeää. 🙂

   0
 • ELLI

  Voii kiitos paljon Sini maininnasta, ihanaa että tykkäsit!<3 Ihan loistava tämä postausidea, koska tätä kautta löytää näin lukijana paljon uutta luettavaa. Näistä pari blogia olikin mulle jo entuudestaan tuttuja, mutta muutama myös ihan uusia! 🙂

   0
 • Sini

  Kiitos ja mukava kuulla, että löytyi luettavaa! 🙂

   0
 • Sini

  Tosi hyvän postauksen teit! <3 Mukavaa, että ajattelet noin tästä postauksesta ja löytyi vielä uusiakin blogeja! 🙂

   0
 • Sini

  Oi aivan ihanasti sanottu, kiitos!! <3 Sun postauksia on aina niin ilo lukea, kun sulla on niin monenlaista sisältöä ja ihan semmosiaki postausideoita, joihin en oo ikinä muualla törmännyt! 🙂

   0
 • Sini

  Onnea sulle vielä kirjasta! <3 Kiitos paljon kauniista sanoista, tällainen palaute tuntuu niin hyvältä!

   0
 • Sini

  Kiitos paljon ja kiva, että löytyi uuttakin luettavaa! 🙂

   0
 • Sofia

  Ihan huippu postausidea! 🙂 Löysin tämän postauksen myötä myös pari uutta blogia mun lukulistalle, kiitos siis paljon!

   0
 • Sini

  Kiitos paljon! <3 Tosi kiva kuulla, että löysit luettavaa!

   0
 • Hanna

  Voi ihana Sini, kiitos maininnasta!<3 Ja huippu postausidea!

   0
 • Sini

  Olit kyllä tehnyt hyvän postauksen!♥ Kiitos paljon!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.