VALIKKO
28.12.2017 09:33

7 asiaa, joista jouluni koostui

Tässä postauksessa pääsette tutustumaan siihen, miltä minun jouluni 2017 näytti!

Joulukalenteri

jouluni20172

Joulukalenterina tänä vuonna oli ihan perus parin euron suklaakalenteri. Tämän kalenterin hinnasta lähti kuitenkin pieni osa hyväntekeväisyyteen ainakin kalenterin takapuolen tekstin perusteella, joten joulun hyvä työ tehty!

Ruokakokeilu

jouluni20174

Ensimmäistä kertaa koristeltiin piparit sulalla suklaalla ja sanonpahan vaan, että hyviä olivat! Paljon parempia kuin sokerikuorrutteella koristellut, koska suklaahan ei jähmety yhtä kovaksi kuin sokerikuorrute ja maistuuhan se myös paremmalta!

Eniten käyttöön tullut lahja

jouluni20171

Nämä tossut sain kaveriltani joululahjaksi ja siitä lähtien olen käyttänyt niitä joka päivä! Itse asiassa tätäkin kirjoittaessani ne ovat minulla jalassa. Ja onhan ne supersöpöt!♥ Pääsittekin näkemään kyseiset tossut jo viime postauksessa, jossa esittelin saamiani joululahjoja.

 Kuunnelluimmat joululaulut

Lempiruoka

Kuten jo esimerkiksi joulun aakkosissa mainitsin, pääsin tänä jouluna maistamaan ensimmäistä kertaa bataattilaatikkoa. Onneksi pääsinkin, se olikin niin hyvää! Lisäksi ihastuin lanttulaatikkoon, josta en ole ikinä ennen pitänyt. Parempihan se näin on, saa ainakin enemmän syötävää joulupöydässä!Lempiherkku

jouluni20175

 Tämän paikan saa jo monena muunakin vuonna suosikkinani ollut Joulusuklaa, jota olen täällä blogin puolellakin jo monta kertaa hehkuttanut. Yksi rasia syötynä, toinen odottamassa ja tulihan tätä lahjaksikin♥

Lempipuuha

Kunnon nostalgiapärinät sai aikaan pulkkamäellä ja lumienkelin teolla! En edes muista, milloin olisin viimeksi tehnyt kumpaakaan näistä.


Tällaisista asioista minun jouluni koostui. Mitä sinun jouluusi kuului?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.