VALIKKO
24.8.2017 06:38

7x juuri nyt

Moi!
Kuukausi alkaa olla vierähtänyt edellisestä kuulumispostauksesta, joten voisihan olla ihan hyvä aika päivitellä kuulumisia. Tällä kertaa en kuitenkaan tee tätä perinteisellä tavalla, vaan toteutan tämän jo monessa blogissa nähdyllä 7x juuri nyt -periaatteella. 
Juuri nyt…
olen innoissani: kaverin antamasta yllätystikkarista ja Salkkareiden jatkumisesta. Miten vähästä ihminen voikaan olla iloinen? Lisäksi olen innoissani Robinin uudesta biisistä, mutta senkin taustalla on haikeutta.
haluan: nukkumaan. Olen ollut koulun alettua tosi väsynyt, heti koulun jälkeen tekee vain mieli mennä nukkumaan. Toivottavasti tämä on vain jotain syysväsymystä tai unirytmin muokkautumista kesäloman jälkeen. 
luen: Emma Donoghuen Huone-nimistä kirjaa, joka on itse asiassa tällä hetkellä läppärini alustana. Tosi hyvä ja hieman ahdistava kirja, josta kuulet lisää kuukauden luetut kirjat -postauksessa!
kuuntelen: omatekemältäni soittolistalta biisejä satunnaisessa järjestyksessä. Tällä hetkellä kuuluu Dimitri Vegasin & Like Miken Complicated.  
toivon: saavani tarpeeksi unta ja että saan helposti kirjoitettua ruotsin kirjoitelmat. 
katson: Salkkareita tottakai sekä Youtube-videoita. Lisäksi katson Paratiisihotelli Ruotsia. Olen nyt innostunut tuollaisista reality-ohjelmista ja onneksi niitä löytyy ilmaiseksikin laaja tarjonta. 
suunnittelen: aina viikon kerrallaan, paitsi jos on jotain suurempaa tiedossa. Ensi viikolla on ainakin luvassa ruotsin sanakoe sekä kirjoitelman palautus ja ranskan sanakoe. Aika kouluntäyteistä elämää siis tällä hetkellä!
Oletko toteuttanut tämän postauksen? Mitä sinulle kuuluu, miten koulu on lähtenyt käyntiin?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.