VALIKKO
26.11.2017 08:28

9 asiaa, jotka haluaisin muuttaa maailmassa

Maailma ei varmasti tule koskaan olemaan täydellinen ja täältä löytyy aina jotain muutettavaa. Kaikki eivät tietenkään halua muuttaa samoja asioita kuin itse. Tässä postauksessa pureudutaan hieman niihin asioihin, mitä minä haluaisin muuttaa maailmassa.

asiatjotkamuuttaisin3

Kaikki ihmiset olisivat tasa-arvoisia keskenään, niin miehet kuin naiset, köyhät ja rikkaat, terveet ja sairaat, kaikki. 

Kaikille olisi tarjolla riittävästi ruokaa ja puhdasta vettä. Ei liikaa vaan juuri sopivasti.

Ananasta ei laitettaisi pitsaan. Ei se tietenkään toisen ihmisen pitsassa haittaa, mutta silloin kun olet syömässä samaa pitsaa ihmisen kanssa, joka pitää ananaksesta pitsassa, alkaa tilanne mennä huonoksi.

Yksikään ihminen ei olisi yksinäinen, vaan kaikilla olisi edes pari läheistä, joiden kanssa viettää aikaa.

asiatjotkamuuttaisin1

Jokainen saisi olla juuri sellainen kuin haluaa ilman pelkoa tuomitsemisesta.

Spotifyssa ei olisi mainoksia, vaikkei olisi premiumia hankkinutkaan.

Suihkusta ei tulisi ensin kylmää vettä vaan se olisi heti juuri sopivan lämpöistä ja pysyisi sellaisena koko suihkun ajan.

Koulupäivät alkaisivat aikaisintaan kymmeneltä. Oppilaatkin olisivat varmasti virkeämpiä, kun saisi nukkua pidempään. Jos on kerta tieteellisesti todistettu, että nuorilla unirytmi siirtyy biologisista syistä myöhemmäksi, niin minkä takia nuorten elämää ei rytmitetä sen mukaan?

Kerrostalon pihoja ei aurattaisi aamuisin viiden-kuuden aikaan vaan annettaisiin nukkua rauhassa.

asiatjotkamuuttaisin2

Idean tähän postaukseen löysin Millan postauksesta, jossa hän listasi 21 postausideaa. Käy sinäkin kurkkaamassa, jos löytäisit sieltä jonkun kivan idean!

Mitä sinä haluaisit muuttaa maailmassa?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.