VALIKKO
13.1.2019 09:00

Arvontavoittoja ja huonoa huumoria //puhelinkuvia

Puhelinkuvia on taas kertynyt, joten niiden avulla voimme hyvin käydä viimeaikaista elämänmenoani läpi. Saa nähdä, millaisia kuvia puhelimeni on tällä kertaa napannut!

Collage 2018-12-18 20_49_32
1. Voitin Mariannen Instagramin arvonnasta Lushin tuotteita ja niitä tulikin iso hyväntuoksuinen paketillinen! Palkinnossa oli mukana muun muassa palasaippuoita, kylpypommeja, kylpyöljyjä, palashampoo sekä hiusnaamio. Oli ihana päästä testaamaan Lushin tuotteita ensimmäistä kertaa!

2. Lukiomme abit hankkivat abihupparit. Itse hankin sen vaaleanpunaisen ja olen melkeinpä asunut tuossa hupparissa. Se on niin rento ison kokonsa ansiosta ja muutenkin pidän siitä tosi paljon!

3. Love Island tuli ja meni, mutta se oli ehdottomasti arki- ja viikonloppuiltojen kohokohta. Syksy oli täydellinen ilmestymisaika kyseiselle sarjalle ja saarelaiset tuntuivat melkein kuin omilta kavereilta.

4. Abit kävivät Oulun yliopistolla tutustumassa jatko-opintoihin ja pitihän se tietenkin testata yliopiston kahvila. Ouluun en ole suuntaamassa lukion jälkeen, mutta esimerkiksi suomen kielen ja kirjallisuuden esittelyä oli mielenkiintoista kuunnella.

Collage 2018-12-18 20_51_09
5. Lukiolla oli pukeutumisen teemaviikko ja parista asusta näppäsin kuvan. Ensimmäisenä vuorossa oli juhlapukupäivä ja pääsin käyttämään ensimmäistä kertaa syyslomalla ostamaani mustaa haalaria sekä laittautumaan tavallista enemmän normaalina koulupäivänä.

6. Toinen kuva samanlaisesta pukeutumisen teemaviikkona, osaatko arvata mikä oli kyseisen päivän teema? Sehän oli vastakkainen sukupuoli ja sain kuulla näyttäväni ”hipiltä, joka yritti olla hippi, mutta päätyikin tavalliseksi toimistotyöntekijäksi”, haha!

7. Täytin marraskuun loppupuolella 18 vuotta ja samassa rytäkässä päätin erota kirkon jäsenyydestä. Eihän tämä ole elämääni vaikuttanut oikeastaan mitenkään, mutta kiinnostaisiko sinua lukea tästä aiheesta postausta?

8. Joulukuun ensimmäisenä päivänä kiisin heti aamusta katsomaan Janne Naakan joulukalenteria. Siitä on tullut jo jouluperinne!

Collage 2018-12-18 20_52_50
9. Luksusiltapuuro ja -tee, kyllä nälkä lähti!

10. Joulukuun aikana olen seurannut Aikuisen naisen joulukalenteria, Maukan ja Väykän ensimmäistä joulua sekä kuvassa näkyvää Sauli Niinistön joulukalenteria, joka jaksaa hämmentää huonolla huumorillaan. Olen hieman katkera siitä, että Tonttu Toljanteria ei enää näy telkkarissa…

11. Itsenäisyyspäivän lenkin kauniit maisemat!

12. Hyppäsin tähän tonttuovihypetykseen vuoden myöhässä, mutta siinä se nyt kuitenkin on!

Tällaista minun elämäni on viime aikoina ollut ja joulu on näkynyt siinä hyvin vahvasti. Mitä sinulle kuuluu?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.