VALIKKO
29.8.2017 07:14

Blogikysely

Moi!
En ole tällaiseen kyselyyn ainakaan itse törmännyt, joten kehittelin itse tällaiset bloggaamiseen liittyvät kysymykset. Jos päädyt itsekin toteuttamaan tämän, niin linkkaa se ihmeessä kommenttikenttään! 
Kuinka kauan olet blogannut?
Pian on kahdeksan kuukautta täynnä ja toivottavasti on vielä monta kuukautta ellei vuottakin edessä! 
Millä kameralla kuvaat blogisi kuvat?
Tällä hetkellä käytössäni on Nikon Coolpix L27. Se on parempi kuin nornaali digikamera mutta huonompi kuin järkkäri. Hyvin sillä on pärjännyt, mutta nyt olen alkanut haikailla järkkärin perään! 
Kuinka kauan sinulla menee aikaa yhden postauksen tekemiseen?
Se riippuu täysin, mikä postaus on kyseessä. Esimerkiksi kuukauden luetut kirjat -postaukseen menee se kuukausi, asukuviin parisen tuntia ja kuulumisiin voi mennä alle puoli tuntia. 
Millä muokkaat kuvasi?
Ihan vain koneellani valmiina ollessa kuvankäsittelyohjelmalla, jolla saa muokattua kuvan valoisuutta, värejä ja selkeyttä. Ehkä joskus alan käyttämään vähän laadukkaampia ohjelmia, mutta nyt mennään vielä tuolla! 
Mistä saat ideat postauksiin?
Yleensä ne vain putkahtavat päähäni jostain ihan tyhjästä, kuten tämäkin postaus. Joskus googletan postausideoita ja sieltä saattaakin löytyä jokin hyvä ehdotus. Pari ideaa olen saanut myös teiltä lukijoilta ja kommentoijilta ja muistakaa, että niitä saa aina lähettää! 
Mikä on parasta bloggaamisessa? 
Kommentit, uusiin ihmisiin tutustuminen, itse postauksen teko, ulkoasun muokkaus… tässä on niin paljon hyviä puolia! 
Entä mikä on huonointa bloggaamisessa? 
Se, kun ei vain millään saa mitään ideaa postaukseen. Silloin pitää vain antaa ajan kulua ja toivoa, että vielä mieleen putkahtaa jokin hyvä aihe. Myös pimeä talvi tuo haasteita varsinkin kuvien otolle. Talvella saan yleensä kuvia otettua vain viikonloppuisin, joten postausten teko ajoittuukin yleensä sinne.
Pystytkö sinä bloggaajana samaistumaan näihin vastauksiin? Mitä pidit postausideasta?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.