VALIKKO
19.8.2018 08:53

Ehkä paras kasvokuorinta ikinä!

Enpäs aiemmin olekkaan kirjoittanut postausta pelkästään yhdestä kosmetiikkatuotteesta, mutta nyt tuli ihan pakkotilanne vinkata teille kaikille tästä huipputuotteesta! Kyseessä on siis Mossan kasvojenkuorinta-aine, joka sisältää aktiivihiiltä. Aktiivihiilen luvataan imevän iholta epäpuhtauksia sekä ilmansaasteita kirkastaen ihoa välittömästi. Mustaherukkauutteen taas sanotaan kosteuttavan sekä parantavan ihon omaa suojautumiskykyä. 

mossa2

mossa1

Mossan tuotteet kiinnostivat ja kiinnostavat edelleen kovasti, koska tämä ensimmäinen testaukseni on niin toimiva. Aine itsessään on voidemaista ja väriltään tummansinistä, jonka takia tuntui aluksi hassulta hieroa sitä naamalle. Siinä on runsaasti risiiniöljystä valmistettuja kuorivia rakeita, joten kuoriva vaikutus ei ole pelkkää huuhaata. Ihon kirkastumisesta en osaa sanoa juuta enkä jaata, mutta kasvojen iho on tosi pehmeän tuntuinen tämän käytön jälkeen. Aktiivihiilen imukyky on myös huomattu, sillä varsinkin ensimmäisillä käyttökerroilla huomasin epäpuhtauksien puskevan ihon pintaan käyttöä seuraavina päivinä.

mossa3

 Itse ostin tämän kuorinnan Prismasta ja hinta pyöri siinä kymmenen euron kieppeillä. Se tuntui aika kalliilta tämän kokoisen purkin hinnaksi, mutta tuotteen hyödyt ovat kyllä hintaa suuremmat. En voi muuta kuin käsi sydämellä suositella tätä kuorintaa, se jää kyllä itsellänikin ihan vakkarikäyttöön mikäli vielä parempaa ei omiin tarpeisiini löydy (mikä vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä).

Oletko sinä ihastunut täysin johonkin tuotteeseen? Onko sinulla kokemuksia tästä tai jostain muusta Mossan tuotteesta?

Kommentit

 • Niina

  Mullakin on pari Mossan tuotetta ja oon tykännyt niistä 🙂 Oon joskus jostakin muustakin blogista lukenut, että tuo naamio on hyvä tuote. Voisi joskus kokeilla, kun on tarvetta naamiolle!

   0
 • Sini

  Muita Mossan tuotteita pitäisi kyllä päästä testaamaan! Hoitonesteet ovat varmasti ihania ♥

   0
 • Sini

  Uu kiva kuulla että säkin oot tykänny tästä merkistä! Tätä kuorintaa kannattaa kyllä kokeilla! 🙂

   0
 • Sini

  Kannattaa ehdottomasti ottaa testiin, mä ainakin oon aivan myyty! *.*

   0
 • Lotta RC

  Täytyy tutustua tähän, vaikuttaa kyllä hyvältä! Ehkäpä tämän voisi laittaa joulupakettiin… hyvä suunnitella omia joululahjoja näin elokuussa 😀

   0
 • Sini

  Parempi aikaisin kuin liian myöhään! Tää ois kyllä oiva tuote itselle joululahjaksi 🙂

   0
 • ELLI

  Oi no kuulostaapa kyllä hyvältä! En ookkaan itse vielä törmännyt tähän mutta alkoi kieltämättä kiinnostamaan 🙂

   0
 • Sini

  Jes, tosi hyvä että alkoi kiinnostamaan! Kannattaa ehdottomasti kokeilla ja jospa tää toimis sulla yhtä hyvin kuin mulla 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.