VALIKKO
27.4.2018 15:31

Fiiliksiä ennen ensimmäistä ulkomaanmatkaa

Apuaapuaapua, tänään koittaa lähtö elämäni ensimmäiselle ulkomaanmatkalle! Olen tiennyt tästä reissusta jo ainakin vuoden, mutta vasta nyt viimeisinä viikkoina se on alkanut tuntua todelta: minä olen ihan oikeasti lähdössä Suomen rajojen ulkopuolelle! Perjantain ja lauantain välinen yö pitää matkustaa junalla Helsinkiin, josta lento lähtee lauantaina päivällä kohti Mallorcan Palmaa. Palmasta mennäänkin sitten Alcudiaan, jossa myös majoitumme koko reissun. Kunpa enää ei tapahtuisi mitään kauheaa, koska parin tunnin päästä olen jo matkalla juna-asemalle! Jospa tästä kuitenkin selviydyttäisiin kunnialla edes lentokoneeseen asti!

ulkomaanmatka2

 Tämä viikko ennen matkaa oli erittäin kiireinen: piti tehdä reissun aikana käytävät kouluhommat etukäteen valmiiksi, pitää muistaa kaikki tärkeät tavarat ja lisäksi minulla oli tällä viikolla kaksi puhettakin pidettävänä, joista toinen ja viimeinen oli itseasiassa tänään. Hommaa on siis riittänyt ihan tarpeeksi. 
Koska en ole ikinä käynyt ulkomailla, on vaikea ajatella, että on olemassa ihan erilaisia paikkoja kuin Suomi. Niistä on nähnyt vain kuvia, mutta ei niitä ole oikeasti omilla silmillään nähnyt. Mallorcan matkalla tulen ainakin saamaan paljon uusia kokemuksia, koska ohjelmassa on muun muassa vierailu tippukiviluolaan, snorklausta, sup-lautailua sekä Palmassa vierailu. Se avartaa varmasti omaa tapaa katsoa maailmaa! 

ulkomaanmatka1

 Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Ymmärrettävästi ensi viikko tulee olemaan hiljainen blogin puolella, ellen saa julkaistua ainakin yhtä postausta. Viikon päästä pääsette kuulemaan itse reissusta!
 Oletko sinä käynyt ulkomailla?

Kommentit

 • Aino Axberg

  Aivan ihanaa matkaa sulle, toivottavasti reissu onnistuu hyvin! 🙂 Itse olen sen verran paljon reissannut, että voin kyllä sanoa, että kyllä matkailu avartaa ja onhan se super kivaakin!

   0
 • Sini

  Voi kiitos paljon! En malta oottaa tätä reissua <3 Ihanaa, että sä oot päässy reissailee paljon!

   0
 • Roosa S.

  Voi, ihanaa ja antoisaa reissu! <3 Ensimmäinen ulkomaanmatka on aina upea kokemus, itsekin sain sen viime kesänä kokea 🙂 Matkailu todella avartaa maailmaa ja samalla ymmärtää, miten paljon nähtävää maailmassa on. Matkakuume on todellinen!

   0
 • Sini

  Kiitos paljon! <3 Nyt oon jo perillä kohteessa ja tää on ihan uskomatonta! Matkakuume on kyllä varmasti nousussa <3

   0
 • Niina

  Oii, ensimmäinen ulkomaanmatka on aina jännittävä! 🙂 Mutta hyvin se menee <3 Ihanaa reissua! Ja odotten jo innolla sun postauksia 🙂

   0
 • Sini

  Kiitos paljon, tähän asti on ainakin ollut tosi mukavaa <3

   0
 • Piia

  Ensimmäinen ulkomaanreissu on aina superjänskä! Toivottavasti kaikki on mennyt hyvin ja matkalla on ollut ihanaa 🙂

   0
 • ELLI

  Oon nyt tosi myöhässä ja taidatkin olla jo taas Suomessa, mutta vitsi kuulostaa kivalta nuo teidän suunnitellut aktiviteetit! Tippukiviluola on varmasti siisti, ja suppailua ja snorklailua haluaisin itsekin testata 🙂

   0
 • Sini

  Oli kyllä tosi mahtavaa käydä ulkomailla! Loma meni tosi hyvin ja oli niin ihanaa <3

   0
 • Sini

  Suomessa ollaan taas, mutta onneksi täälläkin on jo lämmintä! 😀 Snorklailu jäi tällä kertaa tekemättä, mutta sen sijaan pääsimme kajakoimaan ja se oli aivan yhtä mukavaa!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.