VALIKKO
12.3.2017 12:00

Hiihtoloman kuulumiset

Moi!
Nyt on minunkin osaltani hiihtoloma lusittu ja huomenna alkaa uusi kouluviikko kaikkine sanakokeineen ja välitesteineen. Alkuviikko tuleekin menemään sitten niihin lukiessa. Ja eikös ensi viikolla Areenaan pitäisi tulla Au pairit Kanadassa? Ennen en ole koko sarjaa seurannut mutta Mona Ilonan ollessa mukana mielenkiinto kyllä heräsi. Tekemistä ei siis ainakaan ensi viikolta puutu! 
Mutta niin, se hiihtoloma. Alku oli vallan mainio, sain levättyä kotona ja pääsin kunnon lomafiilikseen kaikkien herkkujen keskellä. Tein heti alta pois ruotsin pitkän kirjoitelman, niin sai olla loppuloman koulujutuilta rauhassa. Maanantaina lähdinkin linja-autolla siskoni luokse ja reissu olisi varmasti ollut erittäin mukava, ellen olisi maanantain ja tiistain välisenä yönä saanut itselleni oksennustautia. Lähdinkin tiistaina heti takaisin kotiin kyydillä omasta takaa, linja-autolla olisi ollut vähän huono mennä huonovointisena. Kukaan muu ei kuitenkaan sairastunut, mikä oli vähän outo asia, eikö tuollainen tauti yleensä tartu hyvinkin helposti? No, sen sairastettuani tuo kuvassa oleva Ben&Jerry’s -jäätelö on alkanut pelkästään ajatuksenakin ällöttää minua suuresti, joten sitä ei ainakaan tule hetkeen syötyä. Söin kokonaisen purkin yhteen menoon sunnuntai-iltana, joten en yhtään ihmettelisi, vaikka tauti olisikin tullut tuosta pienellä viiveellä.
Elikkäs maanantaiyöstä keskiviikkoon olin toipilaana, kunnes torstaina olin jo terve. Siinä se loma meni kotona ollessa, lenkkeillen, lukien ja koneella ollen. Tylsyyksissäni etsin netistä samoja pelejä, mitä pienenä tuli pelattua ja ai että, hyvin moni niistä löytyikin vielä! Aivan kuin olisi palannut ajassa taaksepäin ja ihan innoissani niitä jonkun aikaa pelailin. 
Millan blogista löytyi ohje tällaisiin hyytelösaippuoihin, joita päätin loman aikana kokeilla. Ohjeeseen pääset tästä. Onhan tuo ihan hauska idea, vaikka suosittelen säilyttämään noita kylmässä, itsellä saippuat sulivat jo kerran liian lämpimässä pesuhuoneessa. 
Tänään olisi ohjelmassa vielä asunnolle lähtö jossain vaiheessa. Mitäs sinun päivääsi tänään kuuluu ja oliko sinulla mukava hiihtoloma, jos sitä viime viikolla tai sitä ennen vietit?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.