VALIKKO
18.11.2018 16:35

Ihana mattahuulipuna Essenceltä

Olen kova huulipunien kuluttaja ja matkan varrella olen ehtinyt jo paria yksilöä kokeilemaan. Nyt halusin tulla vinkkaamaan teille lähes täydellisestä mattahuulipunasta, joka maksaa alle neljä euroa. Ei liene tulla yllätyksenä, että kyseinen puna on Essenceltä, jota olen jo aiemminkin täällä blogissa hehkuttanut.

essencematte1

essencematte2 
 

 Punaa löytyy parissa eri sävystä nudeista tummempiin ja itselläni on tätä punaa kahdessa eri sävyssä. Toinen on violetti puna sävyssä 05 ja toinen vähän ehkä vaaleanpunaiseen vivahtava nude sävyssä 03. Puna kuivuu huulille täysin mataksi ja sen kuivuttua tuntuu aivan siltä, kuin huulissa ei edes olisi mitään. Se myös pysyy huulilla tosi hyvin hintaansa nähden ja jopa paremminkin. Syömisen jälkeen ei välttämättä edes tarvitse lisätä huulille lisää tuotetta ja itse pystyn olemaan koko päivän kantamatta huolta huulipunan pysyvyydestä tätä käyttäessäni. Applikaattorikin on kovasti mieleeni ja sillä on helppo vetää rajat tarkasti.

Matat punat ovat tosi nättejä, mutta kyllä myös kiiltävät ovat mieleeni! En osaa oikein valita, kumpi olisi suosikkini, koska vaihtelen matan ja kiiltävän välillä aina oman haluni mukaan. Mielestäni myös riippuu vähän sävystä kumpi siihen sopii. Violetti on esimerkiksi nätti mattana mutta punainen saa kiiltää!

IMG_20180920_100317751
Huulipuna sävyssä 05

Oletko sinä kokeillut tätä Essencen mattahuulipunaa? Kumman itse valitset: matan vai kiillon?

Kommentit

 • Taru

  Mä en oo vieläkään kokeillut mitään Essencen tuotteita! Ehkä tästä olisi hyvä aloittaa, tuo sopii sulle nimittäin tosi hyvin! 🙂

   0
 • Lotta RC

  Tässäpä tuote jota en ole Essenceltä vielä kokeillut, täytyypä pistää testiin jos löytyy kivoja sävyjä! Mattahuulipunat on kyllä suosikkejani, varsinkin jos ne eivät tuo kaikkia huulien kurttuja esiin ja pysyvät tiukasti paikoillaan. 🙂
  Ps. mullakin sattuu olemaan juuri Essence-aiheinen uusin postaus! 😉

   0
 • Sini

  Tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla ja hintakaan ei ola paha! Ei siis jää harmittamaan, vaikka kyseinen tuote ei sinulle sopisikaan 🙂 Luinkin eilen juuri tuon sinun postauksesi!

   0
 • Sini

  Korkea aika testata Essencen tuotteita! Kiitos paljon♥

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.