VALIKKO
29.9.2017 11:25

Ihonhoitorutiini

 Ihonhoitorutiinini on hyvin yksinkertainen. Olen löytänyt minun tarpeisiini sopivat tuotteet, joita ostan tai aion ostaa jatkossakin, ellen halua kokeilla jotain uutta tuotetta. Kaikki ihonhoitorutiiniini kuuluvat tuotteet löytyvät ihan normikaupoista, joten ne ovat myös aina helposti saatavilla!

Tämä ei ehkä varsinaisesti kuulu ihonhoitoon, mutta Garnierin 2in1 -silmämeikinpoistoaine vedenkestävälle meikille on loistava! Se puhdistaa vedenkestävät ripsarit ja rajaukset hyvin pois eikä ärsytä ainakaan omia silmiäni. Tästä ei myöskään jää silmän ympärille rasvaista kehää, mistä tulee lisää plussaa. Poistan samalla tuotteella myös huulipunat, joten tämä on monikäyttöinenkin!

Loput meikit, kuten meikkivoiteen ja puuterin, pesen pois tällä Nivean puhdistusgeelillä. Se pesee ihon putipuhtaaksi ja jättää ihon pehmeäksi. Ei tästä voi muuta oikein sanoa, kuin että toimii!

Myöskin Nivealta löytyvä, kiiltoa poistava kasvovesi toimii omalla kohdallani. Se jättää ihon mattapintaiseksi kuten lupaakin.

Ja sitten ihonhoidon viimeistelyyn kuuluu tietenkin kosteusvoide! Tämäkin on Nivealta ja se on hyvä, halpa ja toimiva. Kosteuttaa ihon kyllä tosi hyvin, paljon paremmin kuin jotkin kokeilemani kalliimmat tuotteet!

Löytyikö tuttuja tuotteita? Mitä merkkia sinä käytät ihonhoitoon?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.