VALIKKO
5.12.2017 14:23

Itsenäisyyspäivän vieton suunnittelua

itsenäisyyspäivä2

 Tänään lukiollamme oli itsenäisyyspäivänjuhla sekä uusien ylioppilaiden lakitus ja olin itse mukana lukemassa pari runoa.  Vaikka pitkästä aikaa esiintyminen jännitti, meni se silti ainakin omasta mielestäni aika hyvin!  Kenraaliharjoituksissa meinasi happi loppua kesken lauseen, joka on mulla aika yleistä silloin kun jännitän, mutta itse juhlassa niin ei onneksi käynyt. Tämän postaukset kuvissa näkyvä asu olikin päälläni noissa juhlissa.

itsenäisyyspäivä3

itsenäisyyspäivä5

Huomenna on se päivä, jota koko Suomi on odottanut koko vuoden eli Suomen 100. itsenäisyyspäivä. Itse aion viettää itsenäisyyspäivän rennoissa merkeissä leipoen joulutorttuja, juoden glögiä ja tottakai katsomalla telkkarista itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton. Ainakin mansikkan ja Milla Grönmanin haluan bongata sieltä, joten ei auta lähteä telkkarin edestä muualle seikkailemaan! Mun mielestä on tosi hienoa, että myös tällaisia nuorten idoleita kutsutaan Linnan juhliin. Linnassahan vanhempien ja nuorempien sukupolvien on hyvä päästä keskustelemaan keskenään ja jakamaan vaikkapa näkemyksiään tai muistojaan!

itsenäisyyspäivä7

Tällasia suunnitelmia mulla on itsenäisyyspäivälle. Millä tavalla sinä aiot viettää itsenäisyyspäivän?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.