VALIKKO
2.9.2017 14:29

Jotain uutta

Moi!
Sanoinkin tässä yhdessä lähiaikojen postauksessa, että olen alkanut haikailla järkkärin perään. Maanantai olikin sellainen onnenpäivä, jolloin tilasin elämäni ensimmäisen järkkärin. Päädyin Nikon D3300 -kameraan, jonka mukana tuli 18-55mm objektiivi. Perjantaina pienten lähetysongelmien jälkeen sain kameran viimein käsiini, ja olen niin innoissani tästä!

Nämä kuvat ovat tietenkin otettu vielä vanhalla kamerallani ja joissain tulevissa postauksissa on vielä myös vanhalla kameralla otetut kuvat, mutta jossain vaiheessa blogissakin siirrytään kokonaan tällä otettuihin kuviin.

Tässä on yksi ensimmäisistä ottamistani kuvista tällä järkkärillä ja olen niin ihmeissäni, että ilman mitään asetuksien muuttamista saa otettua tällaisia kuvia. Tietenkin nyt alkaa kameran kaikkien asetuksien ja muutenkin järkkärillä kuvaamisen opettelu, joten jossain vaiheessa saattaakin tulla uuden kameran testailusta erillinen postaus. Olen kyllä niin iloinen tästä kamerasta!

Minkälainen kamera sinulla on?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.