VALIKKO
21.10.2017 08:23

Jyväskylän ostokset

Vaikka en Jyväskylässä paljoa shoppaillutkaan, niin päätin silti tehdä lyhyen ostospostauksen. Melkein jokaisessa käymässäni kaupassa sovitin jotain, mutta melkein mitään ei sitten tarttunutkaan mukaan. Rahat ainakin kiittävät!

jyväskyläostokset1

Varsinkin noista keskimmäisen tyylisistä korviksista olen jo pitkään haaveillut ja kun tämä oli vielä hyvässä alessa, niin pakkohan minun oli ne ostaa! Pidän näistä tosi paljon ja hintaakin näille korviksille jäi alle viisi euroa.

jyväskyläostokset2

Korvislinjalla jatketaan! Korvisvarastoni olikin aika huonossa hapessa mutta nyt sekin on täytetty. Nämä ihan peruskorvikset lähtivät mukaani Ninjasta eikä näilläkään ollut paha hinta – yhteensä maksoivat alle kahdeksan euroa! Nämä sopivat jokaiseen lähtöön yksinkertaisuudensa takia.

jyväskyläostokset3jyväskyläostokset4jyväskyläostokset5

Viimeinen ja ainoa vaateostos lähti mukaan New Yorkerista alle kympillä. Tämä paita on ensimmäinen ostokseni kyseisestä kaupasta ja olen ihan rakastunut! Se on tosi pehmeä ja kaiken lisäksi nätti. Varmasti tulee näkymään päälläni paljon.

Vaikka kuvia ei nyt olekaan, niin Jyväskylässä tuli myös testattua pari uutta kahvilaa: Espresso House ja Arnolds. Espresso Housessa oli tosi hyvät tarjoiltavat, mutta itse tarjoilu oli omasta mielestäni hieman sekava. Arnoldsista sen verran, että tuplasuklaamuffini oli tosi hyvää! Donitsien maistelu jääkin sitten myöhemmäksi. Mitä sinä suosittelet Arnoldsista?

Mitä pidit ostoksista?

Ps. Mut löytää somessa myös täältä: ig sintsuu_  ja peut_etreblogi, sc siniv00 (nollanolla), we♥it Siniv_

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.