VALIKKO
28.3.2017 06:00

Kahden euron kevättakki

Moi!
Tänä keväänä tuli aiheelliseksi etsiä uusi kevättakki, sillä nahkatakilla on vielä tähän aikaan vuodesta ainakin itsellä liian kylmä kulkea eikä urheilutakilla houkuttanut kulkea joka paikkaan. Koska lähiaikoina ei ole käyntiä missään suuremmassa kaupungissa, lähdin ystäväni kanssa mielenkiinnosta käymään paikallisella kirpputorilla, josko sieltä löytyisi uusi kevättakki. No, sieltähän se sitten löytyi, ja vain 2 euron hinnalla!
 
 
Aluksi olin vähän epäileväinen takin suhteen, sillä ensikokeilulta siitä tuli mieleen pitkähihainen mekko. Katsoimme sitten kirpparin muun tarjonnan eikä toista silmäänpistävää tullut vastaan, joten kokeilin takkia vielä toistamiseen. Silloin se näytti jo omaan silmään paremmalta, eikä hintakaan päätä huimannut, joten päätin sitten kiikuttaa takin kassalle. Heti ostamisen jälkeen en päässyt takkia käyttämään, sillä tottakai ilman piti heti kylmentyä. Pari kertaa se on kuitenkin on jo päällä ollut ja onneksi en jättänyt takkia ostamatta, olen nyt niin ihastunut siihen!

                          Takki: Vero Moda/kirppari     Farkut: H&M            Kengät: Seppälä  

Oletko sinä viime aikoina tehnyt löytöjä kirpputoreilta? 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.