VALIKKO
25.5.2017 07:00

Kauneuden kuolemansynnit

 Moi!
Paulan blogissa oli tällainen hauska postausidea ja aivoni alkoivat heti miettimään omia vastauksia näihin kysymyksiin. Pakkohan tämä siis on toteuttaa!
Sänkykin petaamatta mutta ei aina vaan jaksa…
 Ylpeys – Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?
Ehdottomasti huulipuna! En tiedä miten huulien väri voi vaikuttaa itsevarmuuteen, mutta huulipuna nostaa sitä kyllä huimasti. 
Kateus – Mitä ulkoista piirrettä, jota et itse omaa, kadehdit kaikkein eniten?
Tasainen ja puhdas iho. Itseltä löytyy jonkun verran epäpuhtauksia naamasta, joten muiden puhdasta ihoa tulee kyllä kateudella katsottua. 

Viha – Mitä kauneustuotetta vihaat?
Lasketaanko kynsilakka kauneustuotteeksi? Kynsilakkaan minulla on viha-rakkaus-suhde; lakatut kynnet ovat ihanat mutta se lakkaus on hirveän ärsyttävää puuhaa. Joskus lakkaa menee reilusti kynsien yli ja joudut putsaamaan sitä vanupuikolla pois ja sitten putsaatkin vahingossa liikaa ja joudut lakkaamaan kynnen uudestaan. Myös juuri lakatun kynnen kolauttaminen johonkin on aivan kauheaa. Kun yrität korjata kolhua, lakasta tulee vain liian paksu ja kurttuinen. Lakkaamiseen täytyy varata ainakin itsellä rutkasti aikaa!
Laiskuus – Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?
Meikkaaminen ei ole minulle pakkopullaa, joten en jätä mitään meikkituotetta pois laiskuuden takia. Kiireen takia ei aina kerkeä tehdä juuri sellaista meikkiä, mitä on suunnitellut. Kauneusrutiinejakaan en jätä kokonaan tekemättä, mutta yksi jää minulla aina vähän puolitiehen. Käytän vedenkestävää ripsiväriä ja sen putsaaminen on kyllä vaikeaa. En jaksa jäädä hinkkaamaan koko illaksi pienimpiäkin rippeitä pois, joten otan suurimman osan pois ja ne mitkä ei lähde, niin ei sitten lähde. Aamulla heräänkin sitten ripsarit levinneenä silmien alle. Huono tapa mutta kun ei vaan jaksa!
Ahneus – Mikä on kallein kauneustuote, jonka omistat? Entä halvin?
Tällä hetkellä kallein on Maybellinen strobing stick, joka taisi maksaa vähän päälle kymmenen euroa. Halvimmat tuotteet ovat Essencen huultenrajauskynät, jotka maksoivat molemmat saman verran, 1.25e. 
Ylensyönti – Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta? Jos on, niin mitä?
Tähänkin vastaus on huulipuna. Niitä on vain niin helppo hankkia useassa eri sävyssä, toisin kuin esimerkiksi ripsiväriä. En koe tarvitsevani useita erilaisia ripsivärejä kerralla mutta huulipunia voi aina vaihdella!

Himo – Jos sinulla olisi varaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?
Apua, niin vaikea kysymys! Haluaisin omistaa Jeffree Starin ja Kylie Cosmeticsin tuotteita, joten sanotaan vaikka ne. 
Mitäs tykkäsit tästä postauksesta? Oletko toteuttanut tämän omaan blogiisi?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.