VALIKKO
5.8.2017 08:19

Kesä 2017 kuvina

Moi!
Kesä 2017 alkaa pikkuhiljaa omalta osaltani olla taputeltu koulun alkaessa. Tietenkin kesä on paras käydä läpi kuvien avulla, sillä yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kuvat eivät ole missään aikajärjestyksessä.

1. & 2. Kuvia Olavinlinnasta. Kävin kesän alussa lomamatkalla Saimaalla ja sillä matkalla tuli käytyä myös Olavinlinnassa. / 3. Kuva samaiselta Saimaan reissulta, paitsi tällä kertaa Neitvuoren maisemissa. Siellä oli kyllä aivan mahtavat maisemat! / 4. Kuva eri reissulta, Auttikönkään näköalatornista.

5. Kuva on otettu illalla mummulan järvellä. Sain kuvan oton jälkeen elämäni ensimmäisen hauen uistelemalla! / 6. Asukuvien ottoa… / 7. Olin kaverini luona yötä ja lähdimme yöllä katsomaan auringonlaskua. Kaunein kohta auringonlaskusta kerkesi jo mennä, mutta tuli näistä kuvista silti jonkinmoisia! / 8. Oatlyn mansikkajäätelön maistelua. Parasta mansikkajäätelöä, mitä olen ikinä syönyt!

9. Hellepäivinä tuli vietettyä suuri osa päivästä riippumatossa maaten hyvän kirjan kanssa. Rusketusta en ole kyllä paljoa saanut! / 10. Ihanat suklaa-vadelma-marianne-kuppikakut tuli äkkiä syötyä. Resepti löytyy täältä. / 11. Takaisin Savonlinnaan! Olavinlinnan läheisyydessä sijaitsevassa ravintola Sarastrossa oli aivan ihania bataattiranskalaisia. / 12. Kaverin kanssa Oulun reissulla tuli testattua Friends & Brgrs.

13. Asukuvia päivältä, jolloin kävin torilla. Melkein joka kesä tulee kyllä käytyä tässä tietyssä toritapahtumassa! Jos ei muuta niin metrilakuja sieltä on pakko saada. / 14. Kuva kauniista kukkivista syreeneistä. 15. Kaverin pikkusiskon rippijuhlien jälkeen otin tietenkin jälleen asukuvia. Oli tosi kivat juhlat♥ / 16. Ensimmäinen itsetekemäni kukkaseppele tuli tehtyä tänä kesänä. Muina kesinä ei vain ole tullut mieleen sen tekeminen.

Tältä siis näyttää kesäni kuvina. Mitä pidit postauksesta?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.