VALIKKO
18.8.2019 19:00

Kesäkuulumisia puhelinkuvien kautta

1. Kesä on kulunut aikalailla töiden merkeissä. Vapaapäivinä on sitten saanut nukkua pidempään ja viettää ”kesälomaa”. Kovin lämpimistä säistä ei ole saanut nauttia, mutta ainakaan ei ole tullut liian kuuma…

2. Uusi reppu kadonneen tilalle, ja tässä on glitteriäkin! Edellinen katosi matkustaessani Onnibussilla. Reppu oli vain kadonnut tavaratilasta eikä siitä ole vieläkään kuulunut mitään. No, jospa tämä ei katoaisi minnekään ja todellakin tulen olemaan vielä tarkempi tavaroideni kanssa bussilla matkustaessani!Collage 2019-08-18 15_15_09

1. Kesän tärkein juttu oli ajokortin saaminen ja ai että se oli työn ja tuskan takana! Mutta nyt se on ollut jo kuukauden taskussani ja työautolla on tullut runsaasti ajettua, kokemustakin siis kerääntyy koko ajan.

2. Päiväretkellä Hepokönkäälle sattui juuri sopivasti aivan ihana aurinkoinen sää! Ja olihan tuo vesiputouskin tosi hieno näky pitkästä aikaa.

Collage 2019-08-18 15_15_50

1. Ensin en uskaltautunut ajamaan yksin, vaikka vänkärin paikalla istuja ei voikaan enää auttaa polkimien kanssa mitenkään. Parin päivän päästä kuitenkin lähdin jo ajelemaan yksin töihin ja nyt olenkin yksin ajamisen suuri fani, ihan parasta kuunnella esimerkiksi musiikkia tai podcastia ja ajaa vain rauhassa!

2. Aikainen aamu työpaikalla, kerkesi työkavereihinkin tutustua paremmin. Kuvan takana on kuitenkin hieman ärsyttävä tapahtuma: olin luullut minulla olevan aamuvuoro, joten menin töihin aikaisin. Oikeasti minulle oltiinkin vaihdettu iltavuoro aamun tilalle ja näin ollen olisin saanut nukkuakin pidempään! Olisi pitänyt olla tarkkaavaisempi työvuorojen kanssa, mutta saipahan ainakin nähdä kauniin aamun.

 Collage 2019-08-18 15_16_181. Minipannukakkuja aamupalaksi, nam!

2. Ehkä ensimmäistä kertaa yläasteen jälkeen teki mieli yrittää villasukkia, joten eikun tuumasta toimeen!

Collage 2019-08-18 15_17_38

1. Ensimmäinen sukka onnistui loppuun asti, mutta toinen on vielä teon alla. Jospa senkin saisi vielä valmiiksi, vaikka virheitä meinaa sattua.

2. Kun koko päivän paistelee lettuja, niin aina yksi liikenee itsellekin.

3. Vapaapäivän aamun lenkiltä ihania maisemia, ai että ♥

Siinäpä oli hieman vilausta työntäyteisestä kesästäni. Mitä sinun kesääsi on kuulunut, oletko lomaillut rauhassa vai tehnyt töitä?

Kommentit

 • Annejanina

  täällä kans suurin osa ajasta kulunut töiden parissa, mutta oon kuitenkin vapaapäivisin ehtinyt tekemään kaikkea kivaa. päällimmäisenä mielessä kaupunkireissut Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun

   0
  • Sini

   Voi että, tommoset kaupunkireissut on niin ihania! ♥

    0
 • Nimetön Erja

  Onnea ajokortista! Se oli täälläkin osoitteessa kyllä aika homma saada, mutta kyllä kannatti <3 Autolla ajaminen on älyttömän kivaa! Ja hyvältähän tuo sun sukkasi näyttää <3

   0
  • Sini

   Kiitos kovasti! Onneksi molemmat selvitettiin sen edessä olevat esteet 😀 Kyllä tuo sukka onneksi käyttöön tulee, kun ei ole aivan reikiä täynnä 😛

    0
 • Reetta

  Onnittelut ajokortista! Itsekin juuri taas eilen illalla mietin, että pitäisiköhän jossain vaiheessa ajaa se 😀

   0
  • Sini

   Kiitos kovasti! Jos koet, että siitä on sulle hyötyä, niin sitten kannattaa 🙂 Itekin olisin jättäny kokonaan hankkimatta, ellei tulevaisuuden haaveammatissani sitä ehkä tarvitsisi.

    0
 • Riikka

  Oih, mistä tuo uusi ihana reppu on?

   0
  • Sini

   Zalandolta, ostin sen alesta 13 euron hintaan! Spiral bag -merkkinen on kyseessä 🙂

    1

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.