VALIKKO
8.3.2017 08:20

Kiitos! +Q&A

Moi!
Kuten otsikko jo kertookin, halusin tulla kiittämään teitä kaikkia blogini lukijoita, kommentoijia, vilkuilijoita ja muita ohikulkijoita. Peut-êtrella on jo uskomattomat 60 lukijaa enkä olisi ikinä uskonut lukijoita tulevan näin montaa. Ajattelin kirjoittavani tänne omaa itsepuheluani, jota olisi mukava itsellä lukea mutta että muitakin kiinnostaa minun juttuni… En vain voi uskoa!

      Te olette piristäneet päiviäni ihanilla, kannustavilla kommenteillanne ja jokainen luku ylöspäin lukijapalkissa tuo aina hymyn huulille! En osaa sanoa mitään muuta kuin että kiitos. Taputtakaa itseänne olalle, käykää ostamassa kaupasta vaikka suklaata itsellenne ja palkitkaa itsenne siitä kuinka ihania ihmisiä olette.

 Tuossa blogin sivussa pyöri jonkun aikaa kysely, että kiinnostaisiko teitä Q&A -postaus. Suurinta osaa vastaajista se näyttäisi kiinnostavan, joten eiköhän sitten järjestetä sellainen! Tämän postauksen kommentteihin voi jättää kysymyksiä mistä tahansa mutta liian henkilökohtaisiin kysymyksiin en tietenkään tule vastaamaan. Kysymyksiä saa lähetellä niin kauan kunnes teen vastauspostauksen mahdollisiin kysymyksiin.

Sitten ei muuta kuin kyselemään mieleenne tulleita kysymyksiä. Paljon kiitoksia jo etukäteen, jos jaksat jonkun kysymyksen värkkäillä!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.