VALIKKO
26.1.2017 08:19

Koulurepun sisältö

Moi!

Kuten mielikuvituksettomasta otsikosta ilmeneekin, tässä postauksessa esittelen koulureppuni sisällön. Tykkään lukea postauksia ja katsoa videoita kunkin oman laukun/repun sisällöstä, joten päätin kokeilla toteuttaa tällaisen postauksen.

Reppuna minulla toimii Zalandolta hankittu avaruuskuvoinen reppu, jota olen käyttänyt yläasteelta asti. Avaruuskuvio on heikkouteni, vaikka omistankin sitä vain tämän yhden repun.

Tottakai koulurepussa on niitä kirjojakin. Tähän kuvaan valikoitui ranskan, yhteiskuntaopin ja englannin kirjat. Myös kalenteri on pakollinen varuste koulussa, ilman sitä olisin totaalisen hukassa! Merkitsen siihen kokeet, minä päivänä luen mihinkin kokeeseen, kurssitöiden palauttamispäivämäärät ja muut menot. Monena vuotena käytössäni on ollut Demi-kalenteri enkä ole lähiaikoina vaihtamassa sitä muuhun. Siinä on paljon tilaa omille muistiinpanoille, kivoja testejä ja horoskoopit, joten se on juuri minun mieleeni!

Penaalista ei varmaan tarvitse enempää selitellä, sehän on ihan vakkaritavara. Kannan myös aina mukanani tietokonetta, koska ikinä ei voi tietää, jos sitä sattuukin tarvitsemaan tunnilla esimerkiksi tiedonhakuun.

Pääni tulee kipeäksi, jos en juo päivän aikana vettä muulla kuin ruokailussa. Siksi vesipullo on pakollinen!

Muut pienet mutta välttämättömät tavarat olen tunkenut pikkutaskuun. Pilkullisessa meikkipusissa kuljetan taskupeiliä, keuhkoputkia avaavaa astmalääkettä ja huulipunaa, jota olen sinä päivänä sattunut aamulla laittamaan.

 Lompakko Pörssi on matkassa ihan vain siltä varalta, jos koulumatkan tai -päivän aikana tajuaa asunnolta puuttuvan jotain tärkeää. Purkka ja puhelin ovat vakkaritavaroita ja laturin otan mukaan niinä päivinä, joina on hyppytunti.

 Heijastinkin on aina mukana, mutta repun sisäpuolella. Se vain tuppaa aina unohtumaan taskuun. Pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja pistää se siihen käteen.

Löytyykö sinunkin repustasi tai laukustasi samoja tavaroita? Ja ai niin, muistakaahan käydä vastaamassa blogin laidassa olevaan kyselyyn (näkyy vain internet-versiossa, ei mobiilissa)!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.