VALIKKO
3.2.2017 17:19

Kuulumisia viikon ajalta

Moi!
Nyt olisi aika kirjoitella blogini ensimmäinen kuulumispostaus. 
Viime perjantaina alkoi koeviikko ja eiliseen päivään asti tulikin luettua oikein urakalla. Koeviikkoisin ei kyllä ikinä saa nukuttua kunnolla, aamuisin on aina niin kauhen väsynyt olo. Heti kokeesta päästyä tekisi mieli ruveta päikkäreille, mutta seuraavan päivän koe kutsuukin jo. Pitää yrittää välillä muistaa tuulettaa päätäkin kokeista jopa koeviikon aikana, esimerkiksi käymällä lenkillä ja lukemalla muita kirjoja. Tältä koeviikolta jännittää kaikista eniten englannin koe. Englannin taso nousi ihan kauheasti yläasteen ja lukion välissä, tai ainakin minun omasta mielestäni. Kappaleet ovat tosi vaikeita ja melkein kaikki sanat ovat ihan uusia tuttavuuksia. 
Torstaina viimeisen kokeen jälkeen pidimme kaveriporukalla niin sanotun ”tyttöjen illan”. Tällä kertaa pidimme illan minun ja Millan luona. Meillä on tapana kokoontua aina vuorotellen jonkun luo ja pidämme illat nyyttärityyliin. Jokainen tuo jotain syötävää ja sitten onkin pöytä jo katettuna mitä maukkaimmilla herkuilla! Suosittelen nyyttäreitä kyllä kaikille, sillä tavalla yhdellä ihmisellä ei tarvitse hankkia kaikkia syötäviä itse.

Olimme kaikki jo muutenkin herkutelleet koko koeviikon ajan, joten tällä kertaa pidimme nyyttärit vähän terveellisemmällä tavalla. Ruissipsit korvasivat normisipsit, karkkien tilalla oli viinirypäleitä, kurkkua, paprikaa ja porkkanaa ja limsan sijasta joimme kivennäisvettä. Dipit ovat kuitenkin aina pakollisia, joten niitä ei korvattu millään. Herkuttelun jälkeen ei ollut niin kauhean ähky olo kuin oikeiden herkkujen jälkeen, joten sen jälkeenkin jaksoimme vielä riehua aika lailla. Kiitos tytöt ihanasta illasta <3 
Nyt olen taas tullut viikonlopuksi asunnolta kotiin vanhempieni luo. Viikonlopun aion viettää lukien kirjoja, ulkoillen ja nauttien siitä, että ei tarvitse lukea yhteenkään kokeeseen. 
Mitä sinulle kuuluu? Hyvää viikonloppua kaikille!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.