VALIKKO
6.11.2017 14:23

Kuvia puhelimesta #1

Ajattelin aloittaa blogiin tällaisen uuden postaussarjan, jossa julkaisen kuvia puhelimestani ja kerron hieman niiden taustoista. Tällä kertaa kaikki kuvat on otettu ig storystani, mutta jatkossa tässä voi olla myös ennenjulkaisemattomia kuvia. Itse pidän tällaisista puhelinkuvapostauksista tosi paljon vaikka kuvat olisivat näkyneet ennen esimerkiksi my storyssa. Postauksessa saa kerrottua paljon enemmän, mitä siellä kuvan taustalla on oikeastaan tapahtunut. Nyt siirrytään kuitenkin näihin kuviin, toivottavasti pidät!

Collage 2017-10-29 15_19_33

Pientä perjantaifiilistelyä lenkillä.// Saman päivän aikana söin English mint -nimistä jäätelöä. Se ei maistunut niin paljoa mintulta kuin olisin toivonut, mutta oli se silti hyvää.

Collage 2017-10-29 15_20_32

Iltapalaksi smoothie bowl, jossa oli soijajogurttia, mustikoita, vadelmia ja mansikoita sekä päällä pähkinäsekoitusta. Nam♥// Aloin syyslomalla katsomaan Love Islandin toista kautta Katsomosta ja jäin heti koukkuun ihan samalla lailla kuin ykköskauteenkiin. Love Islandissa henkilöihin pääsee tutustumaan paljon paremmin kuin esimerkiksi Paratiisihotellissa, jonka takia se kolahtaa minuun.

Collage 2017-10-29 15_21_04

Syysloman vika päivä! Yön aikana oli satanut hieman lunta.// Tulin takaisin asunnolle kotona vietetyn viikon jälkeen ja parvekkeelta näkyi kaunis auringonlasku.

Collage 2017-10-29 15_21_29

Olin heti maanantaina syysloman jälkeen pois koulusta, koska sunnuntaina minulle nousi kuume. Vietin koko aamupäivän sängyssä kuunnellen musiikkia ja varsinkin tätä biisiä kuuntelin ja kuuntelen edelleen paljon! Onneksi kuume ei noussut korkealle, joten kävin silloin kaupassa ostamassa tortillatarvikkeet ja sitten söimmekin kämppiksen kanssa niitä. // Keskiviikkoaamuna kouluun kävelemässä ja oli ihana sää!
Collage 2017-10-29 15_21_58

Jälleen perjantaifiilistelyä, nyt Youtuben ja irtokarkkien voimalla♥// Tuoreita, ihania pullia! Vaikka ne olikin ostettu pakasteesta, niin ihan älyttömän hyviä silti.
Collage 2017-11-02 22_30_58
 Teimme kaverini kanssa aivan älyttömän hyviä suklaakeksejä, yksiä parhaimmista mitä olen maistanut! Ohje löytyy täältä.// Ihana sää koulun jälkeen♥

Näistä kuvista varmaan huomaa, että sydämiä tulee käytettyä paljon! Mitä pidät kuvapostauksista?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.