VALIKKO
14.5.2017 07:00

Lauantai 13.5.2017

klo 9.26. Heräsin puoli yhdeksän aikoihin ja melkein tunnin olin vain puhelimella peiton alla. Hampaiden pesun kautta jaksoin lopulta raahautua tavanomaiselle aamupalalleni: tuorepuuroa turkkilaisen jogurtin kanssa, banaanijogurttia ja kahvia.

klo 9.39. Katsoin puhelimella Youtubesta videoita ja luin biologiaa sekä John Greenin kirjaa. Lisäksi aloittelin psykologian kurssityötä.

klo 12.00. Välipalaksi oli tuoreita sämpylöitä ja kääretorttua, jonka kerkesin jo syödä.

klo 12.30. Käsipäivä! Pakko jakaa treeni jonka tein, hyvä että jaksoi loppuun asti tehdä!

klo 13.06. Rupesin tekemään uusia blogipostauksia, mm. tätä aloittelin jo. Samalla katsoin Norja-Suomi -jääkiekkopeliä.

klo 14.13. Äkkiä lenkille kun lumisade lakkasi! Se kyllä jatkui heti kun sain jalan oven ulkopuolelle mutta olihan sekin kokemus juosta raekuurossa.

klo 14.54. Katsoin Skamin uuden jakson, jonka jälkeen rupesin katsomaan Areenasta uutta sarjaa nimeltä Nuoret ja lupaavat. Vaikuttaa kyllä hyvältä sarjalta!

klo 16.14. Päiväruoan jälkeen jatkoin Nuoret ja lupaavat -ohjelman katsomista. Lisäksi katsoin Temptation Islandin 1. kauden loppuun.

klo 18.31. Iltaan mennessä aurinko alkoi paistamaan, joten kävin pihalla vähän kuvailemassa.

klo 19.32. Saunan jälkeen luin vielä vähän biologiaa. Sitten tein iltapalaksi epäesteettisen smoothie bowlin ja leipää. Syödessä luin tuota samaista kirjaa mitä aamullakin.

klo 22.00. Koko päivän kohokohta oli tietenkin Euroviisut, josta olen puhunut erittäin paljon. Oli mahtava show!

Mitäs pidit tällaisesta my day -postauksesta?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.