VALIKKO
22.3.2017 07:00

Lempiblogini

Moi!

Nyt päätin tulla jakamaan pari lempiblogiani, joiden postauksia odotan aina suurella innolla. Esittelen blogit pienten kollaasien kera, jotta saatte heti vähän esimakua, minkälainen blogi on kyseessä. Uusia blogeja on myös aina mukava löytää, joten linkkaa toki blogisi alas kommentteihin!

AALLOILLA

En saanut koko banneria näkymään…
Aktiivisesti päivittyvän Aalloilla-blogin takana on 14-vuotias Ada. Kyseessä on monipuolinen lifestyleblogi, jossa on postauksia laidasta laitaan. Pidän kovasti siitä, että blogiin tulee usein uusia postauksia ja ne ovat aina yhtä kiinnostavia! Aina saa mielenkiinnolla odottaa, mitä seuraava postaus pitää sisällään. Tylsää ei siis ainakaan tule tätä blogia seuratessa.

Tätä blogia kirjoittelee 17-vuotias lukiolainen nimeltään Emma. Blogista löytyy suurimmaksi osaksi postauksia vaatteista mutta sekaan mahtuu muitakin postauksia ruuasta kuulumispostauksiin. Pidän kovasti Emman blogin kuvista ja Emman kirjoitustyylistä!

 20-vuotias Paula kirjoittaa Beauty Queen -nimistä blogia, jossa aiheina ovat muoti, kauneus ja lifestyle. Jokainen postaus on hienosti toteutettu ja tässäkin blogissa kuvat ovat erittäin laadukkaita. Blogilla on myös hyvin kaunis ulkoasu, mikä miellyttää omaa silmääni.

20-vuotias lähihoitaja Milla aloitti juuri blogin pidon puhtaalta pöydältä uuden ulkoasun ja osoitteen kanssa, joten kipaiskaapa kaikki Millan vanhat lukijat tähän osoitteeseen! Lifestyleblogi pitää sisällään tyttömäisiä juttuja, arkisia asioita ja muita juttuja laidasta laitaan. Millan kirjoitustyyli on ihana ja jokainen postaus on tässäkin blogissa huolella tehty.

Jyväskyläläinen, 21-vuotias Ninni kirjoittaa Visions-blogia, josta löytyy postauksia liittyen hyvinvointiin, vaatteisiin ja kosmetiikkaan. Mukaan mahtuu myös syvällisempiä postauksia, joita on mukava lukea Ninnin helppolukuisen ja jotenkin ”vahvan” kirjoitustyylin takia. Upeita ja laadukkaita kuvia, sopiva määrä tekstiä ja mielenkiintoisia aiheita!

Siinä oli nyt pari lempiblogia. Löytyikö uusia tuttavuuksia vai oletko jo itsekin lisännyt nämä blogit lukulistallesi?

Kaikkien kuvien ja bannerien käyttöön saatu luvat.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.