VALIKKO
12.12.2017 16:13

Lempijuttuni joulussa

-Joulukuusen koristelu on tosi tärkeä tapa minulle. Teen sen aina yhdessä perheen kanssa ja on niin kiva saada lopuksi ihastella lopputulosta.

-Joululaulut ovat ihania, koska ne ovat yleensä niin pirteitä ja hyväntuulisia! 

lempijuttunijoulussa1
-Jouluaaton ohjelmat ovat parhaita. Lumiukosta pitää nähdä edes osa jos sitä ei kokonaan kerkeä katsomaan ja Joulupukin kuuman linjan takia on pakko herätä aikaisemmin kuin muina aamuina lomalla. Samu Sirkan joulutervehdystä en ole pariin jouluun katsonut melkein ollenkaan, joten ehkä tänä jouluna siihen pitäisi tehdä muutos. 
-Päivälenkistä koiran kanssa on tullu mulle kans tosi tärkeä asia liittyen jouluaattoon. On ihana päästä hetkeksi kaikesta hälinästä pois ja nauttia joulun tunnelmasta vaikkapa metsässä. 
-Ne pahvisessa laatikossa myytävät Fazerin joulusuklaakonvehdit. Aivan parhaita joulukarkkeja ja niitä vedänkin jouluisin kaksin käsin muiden karkkien ohella♡
lempijuttunijoulussa2
-Lahjojen jakaminen. Meillä on tapana ensin tietenkin jakaa lahjat kaikille ja sitten jokainen avaa vuorotellen yhden lahjan. Näin kaikki näkevät, mitä toinen saa lahjaksi ja avaamisprosessia saa pitkitettyä mukavasti. 
-Kaikki jouluruoat on ihania (paitsi rosolli ja graavilohi): kinkku, tortut, glögi,  piparit…. ihanhan tässä vesi herahtaa kielelle. 

-Myös se on aivan ihanaa, että joulu ei ole ohi yhdessä päivässä niin kuin esimerkiksi synttärit. Sen odotus alkaa jo hyvissä ajoin marraskuussa, kestää koko joulukuun ja tietenkin se huippukohta on jouluaattona ja -päivänä. Tähän se ei kuitenkaan lopu, sillä pian on jo uusi vuosi ja juhliminen saa jatkua! 

lempijuttunijoulussa3 

Mikä on sun mielestä kaikista parasta joulussa? 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.