VALIKKO
21.5.2017 07:00

Lempipaikkani

Moi!
Toukokuun yhteistyöpostauksessa Sanasokkelossa-blogin Erjan kanssa pohdimme omia lempipaikkojamme. Itse menen ainakin niin pian kuin mahdollista lukemaan Erjan postauksen aiheesta ja toivottavasti sinäkin käyt katsastamassa sen!

Vietän suurimman osan ajasta omassa huoneessani, joten voisi helposti luulla sen olevan lempipaikkani. Kaikista mukavin minun on kuitenkin olla rannalla, varsinkin omalla rannalla. Ei ole melkein mitään ihanampaa, kuin istua kesällä rannalla kiven päällä pienen leppeän tuulen iskiessä aaltoja rantaan. Jostain kaukaa kuuluu kuikan tai muun vesilinnun ääni. Ahvenparvi uiskentelee rantavedessä ja niiden suomut kimaltavat auringon valon osuessa niihin. Jos mieli tekee, voi hypätä uimaan. Varsinkin iltaisin vesi tuntuu ihanan lämpimältä ja voi uida vaikka kuinka kauan ilman kylmettymistä. Rauhan voi silti rikkoa outo rapina läheisessä puskassa, jonka aiheuttaman säikähdyksen takia ottaa äkkiä jalat alleen pois paikalta.

Onko sinunkin lempipaikkasi kenties ranta vai jokin aivan muu? Mikä?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.