VALIKKO
3.7.2017 08:00

Lempisarjani

Moi!
Vuoden aikana olen katsonut yllättävän paljon erilaisia sarjoja eri puolilta nettiä. Varsinkin Yle Areena on yllättänyt, sillä sinne on tullut hyvin paljon sarjoja, jotka ovat vieläpä oikein viihdyttäviä! Tässä postauksessa esittelen tämän hetken lempisarjani.
Aloitetaan suuresti täällä bloginkin puolella hehkuttamallani Skamilla. Sarjan jokaisella neljällä kaudella seurataan eriä lukioikäistä henkilöä. Skam kertoo todentuntuisesti ja kauniisti nuorten elämästä. Jokainen hahmo on selkeästi oma persoonansa ja he tulevat itselle hyvin läheisiksi sarjan edetessä. Ensimmäinen jakso saattaa jättää vähän kylmäksi, mutta kun jatkat sarjan katsomista eteenpäin, huomaat sen olevan täyttä kultaa! Skamia voit katsoa Yle Areenasta.

Luin jostain, että Nuoret ja lupaavat on kuin Skamin isosisko; molemmat sarjat on tehty Norjassa ja Nuorten ja lupaavien päähenkilöt ovat Skamin henkilöitä vanhempia. Tässä sarjassa päähenkilöinä on kolme parikymppistä naista, jotka kaikki yrittävät saavuttaa omia unelmiaan. Sarjassa tapahtui kiinnostavia asioita ja jaksoja jaksoi hyvin katsoa monta peräkkäin. Nuoria ja lupaavia voit katsoa Yle Areenasta.

Vampyyripäiväkirjoissa päähenkilönä on Elena Gilbert, johon vampyyriveljekset Stefan ja Damon Salvatore molemmat rakastuvat. Tietenkin sarjassa tulee myös vastaan vihollisia, joista heidän pitää selvitä. Myös Damonin ja Stefanin menneisyys tuo kapuloita rattaisiin. Tämä sarja on aivan mahtava, olen katsonut siitä kaikki Netflixissä olevat kaudet. Kaikissa kausissa on hyvä juoni ja koko ajan tapahtuu jotain jännittävää. Ja tietenkin Damon on erittäin hyvännäköinen! Vampyyripäiväkirjoja voit katsoa Netflixistä.

Ovikoodi on ruotsalainen sarja, jossa päähenkilöinä ovat kaksi 16-vuotiasta tyttöä. He eivät voi sietää toisiaan, mutta erinäisten sattumusten kautta he päätyvät asumaan saman katon alle. Sarjassa nähdään heidän matkansa ystäviksi keskenään ja nuorten elämään kuuluvia kiemuroita. Tälle sarjalle plussaa annan kivasta introsta ja tunnusmusiikista, se tekisi mieli katsoa useamminkin kuin yhden kerran! Ovikoodia voit katsoa Yle Areenasta.

Summerin kesäsarjan, Hevostilan salaisuuden, päähenkilöinä ovat nuoret, jotka omien ongelmiensa takia joutuvat asumaan joksikin aikaa hevostilalle maaseudun keskelle. Tilalla on jotain outoa meneillään ja heidän täytyy selvittää, mitä. Tämän sarjan juoni on kyllä niin kaukaa haettu, mutta se tekeekin tästä tosi hyvän! Aina saa hämmästyä ja hymähdellä itsekseen, että mistä ne tuokin jutun on tähän keksinyt. Olin jo ensimmäisen jakson jälkeen aivan puulla päähän lyöty, mutta juuri sen takia sarjaa halua katsoa eteenpäin nähdäkseen, mitä seuraavaksi tapahtuu. Hevostilan salaisuutta voit katsoa Yle Areenasta.

Tämä postaus oli nyt kyllä aika Areena-painotteinen, mutta mielestäni on mahtavaa, että hyviä sarjoja voi myös katsoa aivan ilmaiseksi! Netflixinkin hankin nykyään aina vain silloin, kun Vampyyripäiväkirjoista on tullut sinne uusi kausi.

Oletko sinä katsonut näitä sarjoja tai herättikö jokin mielenkiintosi? Mitä itse pidit? 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.