VALIKKO
23.5.2017 06:00

Lempitubettajani

Moi!
Youtube-videoita tulee katsottua päivittäin ja tottakai eri tubettajista on valikoitunut ne omat lempparit, joilta toivoo koko ajan ilmestyvän uusia videoita. Vaikka blogien lukeminenkin on kivaa, on videoissa oma viehätyksensä. Teksti täytyy jaksaa itsellä lukea kun taas video rullaa eteenpäin ilman, että itsellä täytyy tehdä mitään. Mutta nyt pääsette katsomaan, keitä lempparini ovat!
mansikkka on yksi Suomituben kruunaamattomista kuningattarista. Hän on aina oma itsensä videoilla, hänellä on ihana tyyli ja videot on tosi hyvin kuvattuja ja muokattuja. Ei voi muuta kuin ihastella ja nauttia hänen viisaista puheistaan!
MosoGourmet-kanavalla tehdään paljon erilaisia leivonnaisia ilman taustamusiikkia. Näiden videoiden katsominen on hyvää aivojen tyhjennystä ja ihanan hiljaista. Ei kannata katsoa makeanhampaan kolottaessa!

FinnTop5 on aivan mahtava kanava! Videoista saa uutta tietoa ja ne ovat hyvin tehtyjä ja jännittäviä. Joskus jopa liiankin jännittäviä, silloin on pakko jättää video kesken!

Mandimai on jokaisella videollaan ihanan aito ja hänen persoonansa on luonnostaan hauska. Hänen vitsinsä eivät vaikut väkisin väännetyiltä. Varsinkin yllä oleva video on aivan mahtava, aina saa nauraa vedet silmissä kun sen katsoo Mandimain juttujen takia!

mmiisas on toinen Suomituben kuningatar. Jotenkin Miisa on niin aito ihminen ja videot ovat niin ihania, varsinkin my day -videot.

Löytyykö sinulta samoja lemppareita?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.