VALIKKO
22.7.2017 18:41

Lempituotteita Essenceltä

Moi!
Olet varmasti kuullut superhalvasta Essencestä. Essenceä ei ole todellakaan hinnalla pilattu ja lisäksi monet sen tuotteista ovat tosi hyviä. Tietenkin joukkoon mahtuu joitakin aivan susia, mutta tässä postauksessa puhutaan niistä hyvistä tuotteista. 

Essence Roses -luomiväripaletti maksaa viitisen euroa ja on hintaansa nähden aivan loistava. Miettikää, viidellä eurolla kahdeksan erilaista mattaista ja glitteristä sävyä! Pigmenttiä löytyy tarpeeksi ainakin tällaiselle henkilölle, joka vasta on opetteluvaiheessa luomivärien käytössä.

Essence Prismatic Rainbow glow –highlighteria himoitsin kauan ennen kuin se tuli lähikauppaan. Ulkonäkökin tällä highlighterilla on niin kaunis, että pelkästään sen takia tämän voisi vallan mainiosti ostaa. Värejä voi käyttää yksittäin luomiväreinä tai kun kaikkia sekoittaa keskenään, niistä tulee ”tavallisen” sävyistä highlighteria. Kun haluan kirkkaan korostuksen, sekoitan keltaista ja oranssia sävyä keskenään ja laitan sitä Maybellinen strobing stickin päälle.

Essence blush- ja eye blender –siveltimet ovat olleet loistavia. Blush-sivellintä en kuitenkaan käytä poskipunaan, vaan teen sillä varjostukset. Se sopii hommaan loistavasti muotonsa takia. Eye blender –sivellin blendaa luomivärit kyllä tosi hyvin.

Essence dip eyeliner waterproof oli yksi ensimmäisistä kokeilemistani Essencen meikeistä. Tuote on ennenkin näkynyt täällä blogin puolella, mutta saanhan hehkuttaa lisää? Tämä on ensimmäinen eyeliner, joka pysyy luomillani koko päivän leviämättä. Lisäksi tämä on kuivuessaan mustaa, ei ollenkaan harmaata! Tämä on todellinen helmi niin laatunsa kuin hintansa takia.

Viimeiseksi esittelen Essence matt matt matt -huulikiillon, joka tämäkin on näkynyt blogissa ennenkin. Ostin tämän alun perin oikeastaan sen takia, että näkisin, tulisiko nude huulipuna minulla käyttöön. Sitten rakastuin tämän huulikiillon koostumukseen, joka ei kuivata, ei ole tahmea ja tuntuu ihanan pehmeältä huulilla. Lisäksi se tuoksuu aivan tajuttoman hyvältä. Muita sävyjä en tämän lisäksi ole vielä hankkinut, koska noita huulituotteita on jo aika paljon. Jossain vaiheessa on kyllä pakko saada tästä ainakin jotain punaisen sävyä!
Mikä on sinun lempparituotteesi Essenceltä?

Blogin insta @peut_etreblogi.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.