VALIKKO
7.8.2017 07:32

Linkkaa blogisi -arvonta

Moi!
 Bongasin Millan blogista tällaisen aivan mahtavan postausidean, joka toimii melkein samalla periaatteella kuin perinteinen linkkaa blogisi -postaus. Tässä versiossa minä en kuitenkaan itse valitse lempiblogejani linkatuista blogeista, vaan valinta tapahtuu arpomalla. Siis aivan mahtava idea, jossa jokaisella blogilla on mahdollisuus päästä postaukseen asti, niin pidempään pystyssä olleilla kuin aivan uusillakin!   
Hommahan toimii siis näin: linkkaa blogisi kommentteihin haluamasi pituisen esittelytekstin kanssa. Blogissasi täytyy olla julkaistuna ainakin yksi postaus osallistuaksesi arvontaan. Mainitse myös, saanko käyttää blogisi kuvia ja banneria, jos se pääsee postaukseen asti. Jokainen saa linkkaamalla bloginsa yhden arvan. Jos olet blogini lukija, saat vielä toisen arvan. Kerro kommentissa, kuinka monella arvalla olet mukana. Postaukseen pääsee viisi blogia ja blogisi voit linkata 18.8.2017 klo 23.59 asti. 
Ja nyt vain linkkailemaan!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.