VALIKKO
11.2.2019 13:32

Linkkaa blogisi -suosikit

Tämä blogi täytti mukavat kaksi vuotta tammikuun puolessä välissä, ja silloin päätin järjestää pitkästä aikaa linkkaa blogisi -postauksen. Teillä oli parisen viikkoa aikaa linkata oma blogi postaukseen ja kommentteja tulikin huimasti, kiitos jokaiselle bloginsa linkanneelle!

Oli hyvin vaikea valita, mitkä blogit esittelen, sillä linkattujen joukossa oli monta mielenkiintoista ja laadukasta ehdokasta. Ihan tulee alemmuuskompleksi tässä, että mikäs minä olen esittelemään näin hienoja blogeja! Postaukseen pääsi mukaan neljä blogia, joista kaksi oli minulle ennestään aika tuntemattomia. Yhtä mukaan päässyttä blogia olen seuraillut vähän aikaa ja yhtä taas aika kauan. Jännä nelikko siis tulossa, nyt vain lukemaan heidän esittelyjään!
juliaheikkinen
Julia HeikkinenJulia Heikkinen

Oma kuvailu: ”15-vuotiaan tytön säännöllisen epäsäännöllisesti päivittyvä lifestyleblogi ripauksella muotia, valokuvausta ja matkailua sekä kouluarkea. <3”

Kehun: Upeita ja laadukkaita kuvia sekä laajaa aihepiiriä. Lähes jokaiselle löytyy varmasti jotain luettavaa niin kosmetiikan, reseptien kuin syvällisempienkin postausten muodossa!

Suosittelen: 3x kauneustuotteet, joiden luulin toimivan

inka p
Inka P(1)

Inka P.

Oma kuvailu: ”Omaa tyyliä, kauneutta ja lifestylea positiivisilla viboilla 🙂

Kehun: Inkan positiivisuutta, blogin ulkonäköä sekä vinkkipostauksia.

Suosittelen: Jätteettömämpi arki – 14 helppoa vinkkiä

suvimyllymaki
Suvi Myllymäki

Suvi Myllymäki

Oma kuvailu: ”Kirjoitan blogissani muodista ja pukeutumisesta, hyvinvoinnista, matkustelusta ja siitä ihan tavallisesta arjesta, mun elämästä. Tykkään pohdiskella syvällisempiäkin juttuja ja jakaa omia vinkkejäni esimerkiksi työhön ja opiskeluun liittyen. Tervetuloa seurailemaan! <3”

Kehun: Täydellisiä kuvia sekä yllättäviä aiheita: Suvi keksii sellaisia postausideoita, joihin ei muualla ole törmännytkään tai sitten hän saa annettua postaukselle jotain omaa. Vaikuttaa mahtavalta persoonalta!

Suosittelen: Kalliit pähkinät ja hymy pyllyyn – miksi?!

reettakristiin
Reetta Kristiina

Reetta Kristiina

Oma kuvailu: ”22-vuotias Jyväskylästä Tampereelle eksynyt kosmetiikkaintoilija. Kosmetiikkaa ja kauneutta rennolla otteella, tuttujen ja vähemmän tuttujen juttujen testailua ja ripaus arkea, ajankohtaisia aiheita unohtamatta.”

Kehun: Blogin ulkoasua ja banneria, kirjoitustaitoa sekä meikkipostauksia. Meikkeihin ja kosmetiikkaan liittyvistä asioista en saa varmaan koskaan tarpeekseni, ja täällä niitä juttuja riittää muidenkin aiheiden ohessa!

Suosittelen: Huumaavia tuoksuja ja tuorekosmetiikkaa – joulukuun suosikit

Ja siinä olivat neljä suosikkiani linkatuista blogeista. Oliko jokin näistä sinulle jo ennestään tuttu tai löysitkö uutta luettavaa?

Kommentit

 • Erja

  Oi miten monta uutta blogia, joihin pitää mennä tutustumaan! Linkkaa blogisi -postaukset ovat loistava tapa kertoa omasta blogistaan muille ja ennen kaikkea löytää uusia blogeja, joista saada inspiraatiota ja joiden parissa viihtyä <3

   0
  • Sini

   Mahtavaa, että löyty uusia blogeja! Oot kyl oikeessa ♥

    0
 • Suvi Myllymäki

  Hei kiitos tästä ihan superisti, todellinen piristys mun maanantaihin!! <3 Ihana kuulla että mun jutut jaksaa kiinnostaa ja aiheet miellyttää. 🙂
  Ihanaa viikkoa sulle Sini!

   0
  • Sini

   Ihana kuulla että tää piristi <3 Hyvää viikkoa sullekin!

    0
 • Inka P

  Voi vitsi olipa ihana maanantain piristys nähdä oma blogia tässä joukoussa, kiitos ja kiitos myös siitä, että jaksat aina niin aktiivisesti kommentoida<3

   0
  • Sini

   Ihana kuulla!♥

    0
 • Annejanina

  Olipas kiva postaus, löytää helposti tälläisten avulla uusia, itseä kiinnostavia blogeja seurantaan!

   0
  • Sini

   Jee, mahtavaa, että olet tuota mieltä! Jospa löysit tästäkin uusia blogeja luettavaksi 🙂

    0
 • Reetta

  Ooi!! Kiitos tosi paljon! <3 Ihana piristys päivään huomata tää

   0
  • Sini

   Kiitos itsellesi kun linkkasit blogisi! 🙂

    0
 • Julia

  Vau! Oli huippua huomata poiketessani sun blogissa, että tässä tekstissä oli oma bloginikin mainittuna! Kiitos älyttömästi kommenteistasi ja mielenkiinnostasi. 🙂 <3

   0
  • Sini

   Jee hei mahtavaa kun huomasit tän! Ihana blogi sulla <3

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.