VALIKKO
5.9.2017 06:34

Luottovaate

Moi!
Asukuvia luvassa taas pitkästä aikaa! Vielä pitää nauttia näistä hyvistä kuvaussäistä, sillä kohta ei tarkene enää edes parvekkeella kuvata ilman takkia. Syksyn saapumisen huomaa hyvin varsinkin aamulla, kun ilma on syksynkirpeä ja autojen ikkunat sekä ruoho ovat kuurassa.

Siirrytään kuitenkin puhumaan tästä asusta. Paidan ostin kesällä Cubuksesta alennusmyynnistä. Kauluspaidat ja varsinkin ruutupaidat ovat todellakin minun mieleeni. Ne näyttävät siisteiltä ja ovat aamuisin helposti nakattavissa päälle ilman sen kummempia mietiskelyjä. Kunnon luottovaatteita siis neuletakkien ohella!

Luottopaidan lisäksi jalkaan pääsivät tietenkin luottokenkäni, eli ihan perusconverset. 

Tämä on kyllä niin simppeli mutta silti kiva asu, näyttää hyvältä ainakin omaan silmääni!

Testiin pääsi samalla Essenceltä ostamani huulipuna. Ainakin täälläpäin oli Tokmannin Essence-hyllyllä paljon meikkejä puoleen hintaaa, joten suosittelen käymään katsomassa, josko sielläkin päin tekisi löytöjä! Tämäkin huulipuna maksoi vain 1,45 euroa, joten ei tehnyt pahaakaan ostaa uusi huulipuna kokoelmaani!

Iskeekö sinuun ruutupaidat?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.