VALIKKO
1.12.2019 10:11

Marraskuun luetut kirjat

Marraskuu on aina vähän mitäänsanomaton kuukausi ennen joulua. Tänä vuonna marraskuu ei onneksi ollut loskainen ja ikävä, vaan ainakin täällä oli jo ihan kunnolla lunta ja pari oikein kylmää pakkaspäivää kerkesi marraskuulle sattua. Marraskuussa sain opiskeltua viimeisen opintojakson tälle vuodelle, joten nyt minulla alkoi periaatteessa joululoma! Pari kirjaa sain myös luettua, ja seuraavaksi esittelenkin ne.

Jan-Philipp Sendker – Sydämen ääntä ei voi unohtaa

Kirja on jatkoa Sendkerin Sydämenlyönneissä ikuisuus -kirjalle. Kirjassa Julia palaa takaisin isänsä kotimaahan Burmaan ja seikkailu saa arvoisensa jatkon.

Kauheasti en juonesta voi kertoa, etten paljasta ensimmäisen kirjan tapahtumia. Tykkäsin tästäkin kirjasta tosi paljon, vaikka Julian mielenkiintoisesta isästä Tin Winistä ei kauheasti kerrottukaan. Omalta osaltaan kirja oli myös surullinen, erityisesti loppu oli hieman riipaiseva. Suosittelen ihmiselle, joka on kiinnostunut erilaisista kulttuureista sekä kauniista kerronnasta!

John Grisham – Joulua pakoon

Lutherin ja Noran tytär lähtee töihin ulkomaille, jossa hänellä vierähtää joulukin. Luther yllyttää Noran siihen, että tänä vuonna he eivät viettäisikään joulua tyypillisellä stressaavalla tavalla, vaan lähtisivät rentouttavalle risteilylle joulunpyhiksi. Heidän naapurinsa eivät oikein innostu ideasta, sillä muiden talojen kylpiessä jouluvaloissa Noran ja Lutherin talo on ankean näköinen eivätkä he osallistu mihinkään jouluhömpötyksiin. Mutta kaikista pahin tapahtuu silloin, kun heidän tyttärensä ilmoittaakin viime tingassa olevansa tulossa kotiin jouluksi… Joulu on pakko saada järjestettyä ja vähän äkkiä!

Kirjassa kerrottiin hauskasti siitä, kuinka stressaavaakin joulu voi olla, mikäli sitä suorittaa. Kirjan avulla pääsee joulufiilikseen ja suosittelen sitä luettavaksi näin joulun alla.

Ihanaa joulukuun alkua kaikille, toivottavasti teillä tulee olemaan mukava joulukuu! Oliko jompikumpi kirjoista sinun mielestäsi mielenkiintoinen!

Kommentit

 • Lentävä joogamatto

  Sydämen ääntä ei voi unohtaa odottelee lukupinossani vuoroaan 🙂 Kiitos samoin, hyvää joulukuuta!

   0
  • Sini

   Jospa sinäkin tykkäisit siitä! Kiitos kovasti <3

    1
 • Nimetön Erja

  Vaikuttavatpa hyviltä kirjoilta! Näihin pitää tutustua lähemmin kunhan saan tuon nykyisen kirjapinoni koluttua loppuun <3

   0
  • Sini

   Hei ois kans mielenkiintoista kuulla, mitä kirjoja sä oot lukenu! 🙂

    0
 • Nimetön Sofia

  Nämä kirjojen esittely postaukset on kivoja kun näistä saa aina uutta intoa itsekkin lukea enemmän! 🙂

   0
  • Sini

   Ihana kuulla, se näissä on tarkoituksenakin! *.*

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.