VALIKKO
3.6.2017 07:00

Miksi bloggaan?

Moi!
Tässä postauksessa pohdin hieman omia motiivejani bloggaamiseen. Mikä saa minut kerta toisensa jälkeen aukaisemaan Bloggerin ja suunnittelemaan tänne uutta postausta? 
Ensimmäisen blogini yli vuoden tauon aikana en valokuvannut oikeastaan ollenkaan. Jotenkin valokuvaaminen vain tuntui niin turhalta, kun ei ollut mitään paikkaa mihin julkaista niitä, Instagramiin kun en halua julkaista monta kertaa viikossa uutta kuvaa. Blogi on siis mahtava paikka, jonne voi yhteen postaukseen pistää niin monta kuvaa kuin haluaa. Kuvaaminen on taas palannut mukaan elämääni tämän blogin myötä. Vaikka en huippukuvauskalustoa omaakaan eikä kuvani yllä todellakaan järkkärillä otettujen kuvien tasolle, on tämä silti mukavaa. 
Yksi toinen suuri syy blogin pitämiseen on tietenkin tämä kirjainten laittaminen toinen toisensa perään – kirjoittaminen siis! Kirjoittaminenkin tuntuu paljon kivemmalta, kun oman tekstinsä voi julkaista niiden silmille, ketkä tänne blogiin eksyvät. 
Blogin ulkoasun muokkaaminen on myös mukavaa ajanvietettä. Silloin kun on tylsää, voi kokeilla erilaisia koodeja ja taustoja, jos sieltä vaikka löytyisi uusi elementti blogiin. 
Myös te kommentoijat ja lukijat annatte paljon virtaa bloggaamiseen. Vaikka kommenttien saaminen ei ollutkaan pääsyyni blogin aloittamiseen, ne ovat nyt yksi asia, jonka takia inspiraatiota blogiin löytyy. 
 Minkä takia sinä bloggaat tai luet blogeja?
Ps. Ideoita postauksiin ei tällä hetkellä puutu, mutta onko sinulla jokin aihe, mistä haluaisit minun tekevän postauksen tai ihan yleisesti mielessä jokin kiva postausidea? Kerro kommenteissa, kiitos!♥

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.