VALIKKO
17.9.2019 18:24

Miniloma Rukalla

Heipat täältä mökiltä! Kolmen vapaapäivän kunniaksi tultiin Rukalle vuokratulle mökille viettämään pientä minilomaa. Eilen saavuttuamme tänne kävimme taloksi ja kävimme hieman Rukan keskustassa katselemassa paikkoja pitkästä aikaa. Tunturit ovat kyllä aina niin upean näköisiä, kun niin harvoin niitä näkee.

minilomarukalla1
minilomarukalla2

Tänään aamu alkoi runsaalla aamupalalla ja päivemmällä käytiin kävelemässä Posion puolella Riisitunturilla. Siis wau miten upeita maisemia sieltä ylhäältä avautui! Moni muukin oli tämän paikan bongannut parkkipaikan tilanpuutteesta päätellen, mutta kamala ruuhka ei reitillä silti ollut. Yksi geokätkö jäi kuitenkin ruuhkan takia löytämättä, mutta onneksi moni muu kätkö on tullut löydettya reissun aikana.

En ollut ennen tätä reissua kävellyt tunturin laelle, vaan Lapissa olen joskus monia vuosia sitten autolla mennyt tunturin päälle. Olisi aivan mahtavaa päästä pohjoisempanakin patikoimaan ihan ”kunnon” tunturin päälle, esimerkiksi Saanan. Siellä olisi varmasti vielä karumpaa kauneutta ja maisemia luvassa!

minilomarukalla3
minilomarukalla4

Huomenna onkin sitten paluu takaisin kotiin ja miniloma päättyy siihen. Tuli kyllä tarpeeseen edes tällainen pieni irtiotto arjesta ja tutuista seuduista! Torstaina onkin sitten vielä pieni paluu töihin, sillä ensi viikolla on jo luvassa viimeinen työpäivä. Sinne se kesäkin sitten äkkiä meni, mutta syksykin on oikein mukava vuodenaika.

minilomarukalla5

Seuraavaksi lähdenkin vielä nauttimaan vapaaillasta saunomisen sekä herkuttelun merkeissä. Hyvää loppuiltaa sinullekin siellä!

Oletko sinä viettänyt viime aikoina minilomaa?

Kommentit

 • Heli Heinonen

  Samoissa maisemissa ollaan samoihin aikoihin kuljettu 🙂
  Asun siis Kuusamossa, en sen kauempana noista maisemista, ja tänään käytiin upeassa säässä porukan kanssa tuolla kuljeskelemassa.

   0
  • Sini

   Haha, hauska sattuma! Tänään sattu kyllä olemaan aivan upea sää, hyvään aikaan päätitte lähteä tuonne!

    0
 • Lentävä joogamatto

  Kuulostaa ihanan rentouttavalta, ja luonnossa liikkuminen on aina hyvä valinta. Omaa minilomaa saan odotella vielä muutaman viikon, silloin suuntaan Helsinkiin messuille ja kaupungista nauttimaan 🙂

   0
  • Sini

   Jep, varsinkin tällaiset itselle uudet paikat ovat erityisen mukavia! Ihanaa tulevaa minilomaa sulle, muista rentoutua ja nauttia kunnolla! 🙂

    0
  • Elli

   Oi vau toi vika kuva!<3 Mä olisin myös halunnut lähteä pohjoisempaan tänä syksynä, mutta työt siirsi tätä suunnitelmaa. Ehkä ensi vuonna! 🙂

    0
   • Sini

    Tuo lampi oli ihan kuin luonnon oma infinity pool, niin nätin näkönen! Jospa ensi vuonna pääsisit käymään Lapin puolella 🙂

     0
 • Venla

  Oi – kuulostaapa kivalta irtiotolta arjesta ja wow mitkä maisemat! ♥ Syksy on kyllä tosi kiva vuodenaika myös varsinkin ku tulee ruska-aika!

   0
  • Sini

   Noi maisemat on niin hienot, ei tollasiin voi kyllästyä! Ruska ja kirpeät aamut ovat parasta syksyssä *.*

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.