VALIKKO
19.2.2017 08:00

Minkälainen tyylini on?

Moi!
On helmikuun blogiyhteistyöpostauksen aika Sanasokkelossa-blogin Erjan kanssa. Hänen blogissaan on siis postaus samasta aiheesta, joten muistakaapas käydä lukemassa se!
Tämän postauksen aiheena on pukeutumistyylini. Minkälaisista vaatteista pidän ja mitkä minun päälläni useimmiten nähdään? Tästä asiastahan saa parhaiten selkoa kuvien avulle, joten siirrytään suoraan niihin!

  
Toppi: H&M
Kauluspaita: Tokmanni
Farkut: Dr. Denim


Bomber-takki: Gina Tricot 
 Mustia toppeja voisi melkein sanoa tyylini kulmakiviksi. Minulla on melkein joka päivä päälläni auki oleva paita/takki, jonka alta toppi näkyy. Myös juuri kyseessä olevat auki olevat paidat ovat tärkeä osa pukeutumistani.
Neuletakki: H&M
Pitkät neuletakit ovat niiden päivien pelastus, kun on kauhea asukriisi. Ei tarvitse muuta kuin heittää takki päälle ja on valmis menoksi!
Paita: K-Citymarket
Minulla on rippikesästäni asti ollut aina kaulassa jokin lahjaksi saamistani kaulakoruista. Näissä kuvissa minulla oli kaulassani kastesormukseni, johon sain ketjun rippilahjaksi. Se ei näy kauhean hyvin, sillä unohdin epähuomiossani kuvata sen. 
 
 Vyö: Glitter

Tätä glitterivyötä käytän monissa löysissä asuissa, joiden en kuitenkaan halua olevan niin löysiä. Se onkin näkynyt jo yhdessä toisessa postauksessa vähän aikaa sitten.
Farkkuja omistan kolmet, mutta nämä kuvissa olevat Dr. Denimit ovat lempparini. Käytän näitä aina kuin mahdollista, kaksia muita vain silloin kun nämä ovat pesussa. Uudet mustat farkut olisi kyllä pakko hankkia, sillä näistä on väri kulunut hyvin paljon. Ne alkavat olla jo enemmänkin harmaat. Myöskään laatu ei ole kovin hyvä, sillä vetoketjussa on irtolankoja ja reisien kohdalle on tullut venymiä. Denimit tuntuvat kuitenkin hyvin mukavilta jalassa, ihan kuin kollarit olisivat!
En ollenkaan tiedä, mikä sana olisi paras kuvailemaan pukeutumistani. Haluan näyttää ”huolitellulta”, mutta haluan silti tuntea oloni mukavaksi vaatteissani. Minulla ei ole tapana ostaa kauheasti vaatteita, olen enemmänkin perso meikeille. Joitakin vaatteitani olen käyttänyt ala-asteelta asti. Ne ovat jo tulleet suuriksi luottovaatteiksi, joita ei raaski heittää pois! Annankin teille vähän päänvaivaa -osaatko arvata näiden kuvien perusteella, mitä kahta asustetta/vaatetta olen käyttänyt ala-asteelta asti? Kirjoita arvauksesi kommentteihin!
Mikä postauksessa nähtävistä asuista on lempparisi? Millä sanoilla kuvailisit omaa tyyliäsi?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.