VALIKKO
9.1.2018 08:10

Minun päiväni 28.12.2017

klo 9.25 – Heräsin yli yhdeksän tunnin yöunilta. Onneksi on loma niin saa nukkua juuri niin kauan kuin huvittaa! Selasin puhelinta ja julkaisin uuden postauksen. 

klo 10.00 – Sain raahattua itseni ylös sängystä. Menin vessaan rasvaamaan naaman sekä pesemään hampaat. 

klo 10.06 – Aamupalan aika! Aamun aloitan tuttuun tapaan tuorepuurolla sekä kahvilla lukien Aku Ankkaa.

klo 10.25  – Sain tietää, että tänään lähdetään käymään kaupoissa, joten riensin äkkiä pukemaan. 

klo 10.32 – Aloitan meikkaamisen. 

myday1
 
klo 11.03 – Meikki huulipunaa vaille valmis. Syön välipalaa.

   myday2

klo 11.09 – Vielä huulipunat naamaan, jonka jälkeen voimme koke tukkakriisin! Lähtö tuli minulle niin yllätyksenä, että en ollut pessyt hiuksia kahteen päivään ja tyvi oli ihan järkyttävän näköinen. En voinut pitää hiuksia auki kuten tavallisesti, joten piti keksiä jotain muuta. 

myday3

 klo 11.24 – Hiuskriisi selvitetty! Tässä välissä pakkaan laukun ja selaan puhelinta. 

klo 11.47 – Lähtö. 

klo 13.03  – Perillä! Käyn asunnolla kastelemassa kasvit sekä selaamassa sinne saapuneet postit. Tästä lähdettiin sitten kauppaan. 

klo 14.05 – Kauppa-asiat hoidettu ja sitten lähdetään takaisin kotiin. Kaupasta ostinkin pari juttua.
 
20171228_140556 

klo 14.36 – Puolisen tuntia ajettuamme sain arpajaisvoittoni saapumisviestin. Päätimme kuitenkin jatkaa matkaa ja käydä hakemassa paketin vasta ensi viikolla. Niin ärsyttävää, että viesti tuli vasta sitten kun olimme lähteneet!

klo 15.16 – Takaisin kotona. Puran tavarat laukusta, pesen silmä- ja huulimeikit pois jne.

klo 15.37 – Ruoka-aika, olikin jo kauhea nälkä! Tänään ruuaksi on lohta ja perunamuusia. 

klo 16.01 – Rupean pelaamaan Dogzia Playstation 2:lla. Muistan pelaneenni tätä nuorempana ja se oli niin huippu, joten päätin nyt lomalla kokeilla tätä uudestaan. Olen jo päässyt pelissä sellaiseen kohtaan, johon en ole ikinä ennen päässyt ja olen ihan fiiliksissä!  Muistatko sinä pelanneesi tätä peliä?

  myday4

 klo 17.20 – Lihaskunnon aika ja tänään on käsipäivä! 

klo 17.47 – Aukaisen tietokoneen ja rupean kirjoittamaan muun muassa tätä postausta. Lisäksi muokkaan kuvia ja selailen muiden uusia postauksia. 

klo 18.32 – Menen saunaan ja teen kunnon hemmotteluhoidon; kuorin kasvot, laitan naamion sekä hiuksille että naamalle ja lopuksi kosteutan kunnolla. Jos näin ei tule pehmeä naama niin jo on kumma! 

klo 19.28 – Rupean syömään iltapalaa eli munakasleipiä sekä pientä jälkkäriä… Samalla katson Youtube-videoita ja Stage Schoolia. 

   myday5

 klo 21.37 – Menen pesemään hampaat ja aloitan lukemaan kirjaa. Jään myös selailemaan kännykkää. 

klo 22.57 – Viimeinkin aion ruveta nukkumaan! En kyllä saa pitkään aikaan unta ja löydän itseni vielä myöhemminkin puhelin kourassa, mutta lopulta se uni saapuu tännekkin. Öitä! 

Mitä pidät my day -postauksista? 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.