VALIKKO
19.11.2017 10:44

Mitä bloggaajat halusivat tietää toisistaan?

Keksimme wappiryhmän bloggaajien kesken tehdä tällaisen q&a -postauksen, johon jokainen halukas sai keksiä yhden kysymyksen. Sama postaus löytyy siis muidenkin blogeista tämän päivän aikana, joten käy ihmeessä kurkkaamassa, kuinka erilaisia vastauksia samoihin kysymyksiin on tullut! Blogit löytyvät linkattuna tämän postauksen lopusta. Nyt siirrytään kuitenkin lukemaan vastauksiani kysymyksiin, joista osa olikin tosi haastavia.

Mikä on asia, mitä et ikinä missään tilanteessa tai tapauksessa tekisi?

On niin monta asiaa, mitä en ikinä tekisi. Sanotaan vaikka, että tuskinpa tulisin ikinä hyppäämään sillalta alas johonkin jokeen tai järveen. Ajatuskin tuntuu aika pahalta koska ikinä ei voi tietää, mitä siellä pinnan alla on.

Oletko joskus poiminut kukkakimpun ja vienyt sen sinulle tärkeälle ihmiselle?

Kyllä olen ja vaikka kuinka monesti! Kotipihalla kasvaa joka kesä niin paljon erilaisia kukkia, että niistä saa vaikka kuinka isoja kimppuja. Ja piristäväthän tuoreet kukat maljakossakin! 

bloggaajat2 

Kenen toisen bloggaajan kanssa haluaisit tehdä postauksen?

Huh, nyt on vaikea kysymys. Ihan ensimmäisenä tuli mieleen Ninni, jonka kanssa voisin ensin lähteä ottamaan kuvia ja sitten kehitellä jotain postausta! Myös meidän bloggaajien wappiryhmän tyyppien kanssa on kiva tehdä esimerkiksi juuri tätäkin postausta. 

Mitkä ovat bloggaamisen parhaita ja huonoja puolia?

Parhaita puolia bloggaamisessa on vaikka kuinka paljon. Ihan tämä postauksien teko ja kirjoittaminen on ihanaa ja lisäksi kommenttien saaminen tuntuu aina mahtavalta. Huono puoli on se, kun ei joskus keksikään mitään postausaihetta tai kirjoittaminen ei sujukaan toivotulla tavalla. Onneksi niitä hetkiä on harvassa! Negatiivisia kommentteja en ole tässä melkein vuoden aikana saanut yhtäkään, josta olen vähän ihmeissäni mutta ne olisivat varmasti myös yksi huono puoli tässä harrastuksessa. Nyt varmaan kannattaa koputtaa puuta.

Mikä on lempparipostauksesi omista postauksistasi?

Ensimmäisenä mieleeni tuli Unelmani-otsikolla kulkeva postaus, jossa kerron omista unelmistani. Lisäksi tämä murrepostaus ja sen jatko-osa ovat yksiä lemppareistani. Näille voisi kyllä kehitellä kolmatta kaveria, kiinnostaisiko?

Näetkö itsesi bloggaamassa vanhemmalla iällä?

Kyllä näen! Jos vain into ja motivaatio pysyy yllä, niin turhaanhan sitä lopettaisi itselle mieluisaa harrastusta. 

Mikä on vahvin muisto lapsuudestasi?

Varmaan justiisa ne kaikki omat leikit. Rakastin yksin leikkimistä ja useimmin leikin barbeilla leikkiä, jossa niillä oli taikavoimia ja ne osasivat lentää. Ai että minä rakastin niitä leikkejä♥

Mihin kiinnität uusissa ihmisissä ensimmäisenä huomiota?

Yleensä kiinnitän huomiota ensimmäisenä silmiin. Silmät vain ovat kaikilla niin kauniit ja eihän sitä turhaan sanota, että silmät ovat sielun peili. 

bloggaajat3 

Jos saisit elämäsi aikana yhden toivomuksen joka toteutuisi, niin mikä se olisi?

Se, että minä sekä läheiseni saisimme elää terveen elämän. 

Miten läheisesi suhtautuvat bloggaamiseen?

En kauheasti mainosta blogiani mutta en myöskään piilottele, joten ne jotka ovat jotain kautta tästä saaneet tietää ovat ainakin olleet innoissaan ja kiinnostuneita. On kiva saada läheisiltä positiivista palautetta!

Kuka TV-sarjan hahmoista muistuttaa eniten itseäsi?

Nyt on jälleen tosi paha kysymys. Ehkä näen Salkkareiden Ulla Taalasmaassa joissain kohdin itseni. Innostumme molemmat helposti asioista ja hötkyilemme myös liikaa. En kuitenkaan omasta mielestäni ole ihan yhtä utelias kuin Ulla. 

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä?

Viiden vuoden päästä olen päivää vaille 22 vuotta vanha (hui kauhia!!). Tuolloin olen toivottavasti yliopistossa opiskelemassa ehkä jopa suurta unelmaani journalistiikkaa tai sitten jotain muuta, jos toiveeni kerkeävät tässä ajassa vaihtua. Toivottavasti asun jossain kivassa asunnossa ja töitäkin voisin tietenkin samalla tehdä. Olisi myös kiva, jos olisin päässyt matkustelemaan paljon. Aika näyttää mihin sitä päädytään!

bloggaajat1

Mikä motivoi bloggaamaan?

Se tunne mikä tulee monesta valmiista postauksesta luonnoksissa sekä uudet lukijat ja kommentit!

Milloin aloitit bloggaamisen ja miksi?

Aloitin bloggaamisen tässä osoitteessa 15.1.2016. Pian siis vuosi täynnä tätä touhua! Ennen olin kuitenkin kirjoittanut aika kauankin aikaa toista blogia mutta se on jo kadonnut netin syövereistä. Sen ja tämän blogin välillä on kyllä tapahtunut suuri harppaus niin laadun kuin kaiken muunkin puolesta! Tämä blogi sai alkunsa oikeastaan hetken mielijohteesta lenkillä. Mieleeni tuli yhtäkkiä, kuinka kiva olisi taas kirjoittaa blogia ja kun tulin takaisin lenkiltä, siirryin koneen ääreen ja tein tämän blogin sekä aloitustekstin.

Mikä on sellainen asia, jota monet eivät tiedä sinusta? 

En tiedä, onko se harvinainen taito, mutta osaan heiluttaa sieraimiani. Omistan myös 10 Robinin nimmarikorttia, jotka olen saanut, kun olen lähettänyt hänelle fanikirjeitä. 

Pystytkö samaistumaan johonkin kohtaan? Ja tässä vielä muidenkin näihin kysymyksiin vastanneiden blogit:
http://www.millat.fi/ ♥ http://maripulliainen.blogspot.fi/ ♥ http://allthelittlesnowflakes.blogspot.fi/ ♥ http://www.nooraemilia.fi/ ♥ http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/ ♥ https://aatunpolku.blogspot.fi/ ♥ http://homeandstylebye.blogspot.fi/ ♥ http://tarunmaailmassa.blogspot.fi/ ♥ https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/ ♥ http://revontulipalo.blogspot.fi/ ♥ https://sanniijuliaa.blogspot.fi/ ♥ https://tuulipuikkonen.blogspot.fi/ ♥ https://pannariblogi.blogspot.fi/ ♥ http://katjajohannaa.blogspot.fi/

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.