VALIKKO
24.7.2017 14:32

Mitä kuuluu?

 Moi!
Sunnuntaina pääsin pitkästä aikaa käymään rippijuhlissa, tällä kertaa kaverini pikkusiskon juhlissa. Siellä oli kyllä tosi hauskaa olla niin juhlien virallisen kuvaajan ”avustajana” kuin ruokapöydässä nautiskelijana. Varsinkin suklaajuustokakku oli älyttömän hyvää! Tämän postauksen kuvat ovat juuri tuon päivän asusta. Mitäs pidätte?

Mitähän kaikkea muuta tässä kesän aikana onkaan tapahtunut. Mitään niin kauhean erikoista en Saimaan reissua lukuunottamatta ole tehnyt. Olen ollut mummulassa, asunnolla ja kotona sekä oikeastaan ihan vain löhönnyt suurimman osan kesästä. Vieläkään en oikein koe olevani palautunut ensimmäisen lukiovuoden jäljiltä ja lomaakin on enää jäljellä reilu kaksi viikkoa.

Reilu viikko sitten kävin napsaisemassa kampaajalla kuivia latvoja pois hiuksista. Lyheniväthän ne jonkin verran entiseen verrattuna mutta onneksi ne kasvavat takaisin. Viime viikolla olin myös keskiviikosta lauantaihin mummulassa, jossa tapasin pitkästä aikaa ihania serkkujani. Oli kyllä mahtavaa viettää aikaa heidän kanssaan, ihmisten kanssa, joiden kanssa olen kasvanut näinkin isoksi. Huhhuh, nyt meni kyllä imeläksi. Mummulassa olon jälkeen olikin sitten jo nämä rippijuhlat, joista jo postauksen alussa kerroin.

Ensi viikolle ja koko loppulomalle minulla ei ole sitten mitään suunnitelmia. Saa nähdä, tulenko viettämään sen ihan vain kotosalla vai tuleeko jotain yllättävää menoa. Jätetään varaa yllätyksille!

Mitä sinulle kuuluu? Mitä suunnitelmia sinulla on loppukesälle?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.