VALIKKO
3.11.2017 17:20

Mitä löytyy mun puhelimesta?

Muiden puhelimensisältöesittelyvideoita (mikä sanahirviö) on tosi mukava katsoa, joten päätin toteuttaa samanlaisen postausmuodossa. Toivottavasti muiden puhelimen sisältö kiinnostaa sinuakin!

puhelin1

Tässä näkyykin puhelimeni lukitusnäyttö. Puhelimenani toimii Samsung Galaxy A3, joka on ollut käytössäni jo melkein 2,5 vuotta. Tuossa yläkulmassa näkyvä musta laatikko on sovelluksesta, jonka avulla näytöstä saa sinivalon pois päältä. Sitä käytän aina iltaisin kun olen puhelimella ja sovelluksen nimi on Night mode – blue light filter.

puhelin2

 Aloitusnäyttöön olen koonnut kaikista tärkeimmät sovellukset. Taustakuvat löydän yleensä We♥heartitistä ja tämä kukkakuvakin on sieltä. Joidenkin sovelluksien ikonit olet vaihtanut Cocoppalla.

puhelin3

Ensimmäisessä kansiossa on kaikista käytetyimmät sovellukset. Kaksi ensimmäistä riviä eivät varmaan sen kummempia esittelyjä kaipaa, kuin että Instagramista minut löytää nimellä sintsuu_, Snäpistä Siniv00 ja We♥itistä Siniv_. Alarivin ensimmäinen sovellus on Planoly, jossa voi suunnitella Instagramin feediä ja nähdä tilastotietoja esimerkiksi kuvien tykkäyksistä ja seuraajista. Vaikka en feediä oikeastaan suunnittelekkaan, niin tällä sovelluksella on kiva ensin kokeilla uutta kuvaa feediin. Toinen sovellus on Unfollowers, jolla nimensä mukaisesti näkee Instagramin unfollaajat ja lisäksi kuviesi ”fanit” ja henkilöt, joita seuraat mutta jotka eivät seuraa sinua takaisin.

puhelin4

Seuraavasta kansiosta löytyvät kaikki valokuvaukseen liittyvät jutut. PicCollagella teen joitain kollaaseja sekä blogin Instagramiin (peut_etreblogi) tulevat kuvat. Retricalla otan yleensä selfiet, mutta sen laatu on huonontunut tosi paljon. Ainakin minun ottamistani kuvista tulee hyvin rakeisia. Onko muilla sama ongelma vai johtuuko se kenties puhelimesta? Kuvat muokkaan yleensä VSCOlla mutta joitain yksityiskohtia muokkaan Snapseedillä.

puhelin5

Sälää-kansiosta löytyy nimensä mukaisesti kaikkea sälää. Uutisia seuraan useimmiten Ilta-Sanomista, vaikka parempiakin lähteitä varmasti olisi. Menkkakalenteri ja Pivo ovat molemmat hyvin hyödyllisiä ja Pivosta saa myös joihinkin liikkeisiin tosi hyviä etuja. Sports Trackeria käytän joskus lenkillä mutta nyt sen käyttö on jäänyt taka-alalle. Koulun sähköposti ja Quizlet ovat koulujuttuja varten ja Flickrillä ja Bloggerilla hoidan blogijuttuja. Bloggerin sovellus ei kyllä kuulu omiin lemppareihini, se vaatisi paljon parannuksia.

puhelin6

Viimeisestä kansiosta löytyy ihan perusjuttuja, jotka kaikki varmasti tietävät. Ne on hyvä olla nopeasti saatavilla, koska musiikkia tai esimerkiksi hälytys pitää saada joskus nopeasti päälle.

Tässä olisi siis kaikista tärkeimmät asiat mun puhelimesta. Kiinnostaako sinua muiden puhelimien sisältö? Löytyykö samoja sovelluksia?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.