VALIKKO
29.10.2017 08:14

Mitä nimeni kertoo minusta?

Hannan blogista silmiini osui tällainen ihana postaus, jossa pohditaan, mitä oma nimi kertoo itsestä. Tässä täytyy siis kirjoittaa nimensä jokaisesta kirjaimesta itseään kuvaava adjektiivi, mielellään tietenkin positiivinen. Samalla voi hieman avata, miksi juuri kyseinen adjektiivi kuvaa juuri itseä.

Suuri -pituussuunnassa! Tämä on ennenkin käynyt blogissa ilmi, mutta olen siis 180cm pitkä. Rakastan pituuttani ja siitä on paljon hyötyä. Esimerkiksi keikoilla näen helposti päiden yli ja kävelen helposti rivakkaan tahtiin pitkien jalkojen ansiosta. Tietenkin pituudesta on myös haittaa, kuten esimerkiksi autossa saattaa olla jaloille ahdasta ja pää lyö helposti matalalla oleviin lamppuihin. 

Itsenäinen. Olen pienestä pitäen ollut itsenäinen ja viihtynyt omissa oloissani. En tarvitse toisen läsnäoloa koko ajan.

Nauravainen. Nauran tosi paljon ja helposti. Siihen ei paljon vaadita, että saa minut nauramaan! 

Ilmeikäs. Minulla on paljon eri ilmeitä ja ne tulevat ihan yrittämättä. Vaikka en omia reaktioitani näekään, uskon, että tunnetilani voi helposti nähdä naamaltani. Läheisiltä olen kuullut, että varsinkin kulmakarvani hyppivät nopeaan tahtiin.   

Löytyykö sinusta samoja piirteitä?  

 Ps. Mut löytää somessa myös täältä: ig sintsuu_  ja peut_etreblogi, sc siniv00 (nollanolla), we♥it Siniv_

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.