VALIKKO
26.12.2017 09:10

Mitä sain joululahjaksi?

Kuten muillakaan lahjanesittelypostauksilla tai -videoilla, niin tälläkään ei ole tarkoitus leveillä lahjoilla. Tässä on puhtaasti kyse siitä, että haluan esitellä teille saamani lahjat, koska tykkään itsekin lukea ja katsoa kaikenlaisia lahjanesittelyjä. Jos siis sinäkin olet tehnyt lahjanesittelyn, niin linkkaa se ihmeessä kommentteihin, käyn tosi mielelläni lukemassa sen! Ja jos joku lahjojeni antajista lukee tätä postausta, niin kiitos tosi paljon!♥ Mutta nyt siirrytään saamiini lahjoihin.

joululahja1

 Tämä tosi kaunis tuikkulyhty pääsee kyllä heti esille kunhan vain menen takaisin asunnolle. Se on niin nätti!

joululahja2

 Maijun kirja olikin yksi toiveistani ja olen niin kiitollinen, että sain sen! Vielä en ole kirjaan sen paremmin tutustunut kuin hieman selaillen, koska olen säästänyt sitä luettavaksi rauhalliseen hetkeen. Tästä kuulette lisää joko joulukuun tai tammikuun luetuissa kirjoissa!

joululahja3

 Tämän L’orealin kosteusnestejutun olin itseasiassa hankkinut itse itselleni mutta olin ihan kokonaan unohtanut sen! Ja hyvä niin, oli ainakin yllätys löytää se paketista. Tästä ja yhdestä toisesta tuotteesta ajattelin tehdä miniarvostelua blogiin, joten pysytelkäähän kuulolla jos kiinnostaa!

joululahja4

Aivan ihanat vaaleanpunaiset tossut! Itseasiassa nämä antanut kaverinikin sai samanlaiset joululahjaksi, joten nyt voimme olla samiksia♥ Tossujen kanssa tuli myös kuvassa oleva kosteusvoide, joka sopii tosi hyvin päivävoiteeksi meikin alle!

joululahja5

 Ihana suklaakahvin tuoksuinen suihkusaippua ja vaniljakäsivoide! Näille on aina käyttöä ja käsivoide on juuri loppumassa, joten tulee myös tarpeeseen!

joululahja6

The Body Shopin huulirasva tuoksuu nimensä mukaisesti aivan mansikalta ja kosteuttaa huulet tosi hyvin! Siinä on tosi voimakas tuoksu ja itse en pane pahitteeksi, vaikka mansikka tuoksuukin koko ajan nenääni, kun tätä on huulilla♥ Tuota hiusnaamiota minulla on ennenkin ollut ja se tekee hiukset tosi pehmeiksi!

joululahja7

Teekin on juuri loppumassa asunnolta, joten nämäkin tulivat suureen tarpeeseen! Muumiteet ovat lisäksi superhyviä!

joululahja8

 Tämä työkalupakki on kyllä niin suloinen! Minulla on jo ennestään yksi, mutta se alkaa olla jo tosi huonossa kunnossa ja tämä on paljon pienempi ja sisältää enemmän tavaroita, joten tästä tulee ihan työkalupakkieni ykkönen! Ikinä ei tiedä, jos jokin asia menee rikki, joten tällainen on hyvä olla.

joululahja9

 joululahja10

Toinen ja viimeinen toiveeni oli kameralaukku, jota olen haikaillut elokuusta asti. Nyt sain sen ja olen tosi tyytyväinen! Laukkuun mahtuu kameran ja sen tarvikkeiden lisäksi esimerkiksi puhelin, pörssi ja monta muutakin tarpeellista asiaa, joten jos haluan kameran mukaani, minun ei tarvitse ottaa vielä toista laukkua muille tavaroille. Tälle tulee kyllä paljon käyttöä ja kameran kuskaaminenkin tulee helpottumaan huomattavasti!

joululahja12

Tämä seinäkalenteri ensi vuodelle on kyllä tosi kiva, koska siinä on luontokuvia ja lisäksi jokin teksti luontoon liittyen. Tämä pääsee keittiöön!

Kuvaamatta jäivät suloinen vaaleanpunainen kynttilä ja upea Vallilan vihko, koska ne ovat tällä hetkellä asunnolla ja itse olen kotikotona. Haluan kiittää jokaista lahjan antanutta tosi paljon, kaikki olivat tosi onnistuneita lahjoja ja niille tulee varmasti käyttöä! Mutta oikeastaan joululahjani eivät vielä tähän loppuneet, koska olen nyt viikon sisään voittanut peräti kahdessa arvonnassa! Ikinä ei ole minulla ollut näin hyvä arpaonni ja nuo voitot olivat kyllä ihana piristys!

Onko sinulla hyvä arpaonni? Mitä sait joululahjaksi?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.