VALIKKO
20.6.2017 08:00

Neljä life hacksia

Moi!
Tykkään tosi paljon katsoa Youtubesta erilaisia hacks-videoita, niin kauneuteen kuin arkielämään liittyviä. Halusin itsekin tulla jakamaan tänne joitakin hacksejä, jotka ovat auttaneet omassa elämässäni. Suomenkielistä nimeä en ole life hackseille vielä keksinyt tai löytänyt, joten puhutaan niistä nyt englanninkielisellä nimellä. 

1. Siveltimien puhdistus

Olet varmaankin nähnyt meikkisiveltimille tarkoitettuja pesualustoja, joissa on erilaisia kohoumia. Jos et halua ostaa sellaista, voit käyttää siihen tarkoitukseen palasaippuan alustaa. Toimii, siveltimistä tulee paljon puhtaampia kuin pelkästään hanan alla kasteltuna!

2. Huulikuorinta

Jos sinulla on käyttämättömäksi jäänyt huulirasva, voit tehdä siitä helposti huulikuorinnan sokerin avulla. Jos huulirasvasi on tällaisessa purkissa, kaavi huulirasva kippoon. Lisää sinne niin paljon sokeria kuin haluat. Lusikoi takaisin huulirasvapurkkiin ja valmista!
 

3. Tanakampi smoothie
Jos smoothie on mielestäsi liian nestemäistä, laita banaani pakastimeen puolesta tunnista tuntiin. Muussaa se sitten smoothien joukkoon. Sen koostumus muistuttaa tämän jälkeen sulanutta jäätelöä ja omasta mielestäni se on paljon parempaa kuin huoneenlämpöisellä banaanilla tehty!
4. Ei mitään hukkaan
Tätä luultavasti jo moni tekee mutta jos et sinä, niin tee ihmeessä! Kun esimerkiksi kosteusvoide tai meikkivoide alkaa loppua eikä sitä enää pursottamalla tule, leikkaa purkki kahtia. Tuotetta on sisällä vielä hyvin paljon ja nyt voit kaapia loputkin käyttöön. 
Pidätkö sinä life hackseistä? Löytyikö tästä postauksesta uusia juttuja tai käytätkö/teetkö jo osaa näistä?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.