VALIKKO
9.5.2017 06:00

Neljä satunnaista lempparia

Moi!
Adan blogista löytyi tällainen hauska postausidea, jonka päätin nyt toteuttaa tähän. Onko sinulla samoja lemppareita?

1. Smoothie bowl. Olen nyt viime aikoina tehnyt viikonloppuisin monesti välipalaksi tai iltapalaksi smoothie bowlin ja se on vain niin hyvää! Yleensä teen smoothien sekoittamalla sauvasekoittimella maustamatonta jogurttia, puolikkaan banaanin ja hieman mustikoita keskenään. Päälle laitan toisen puolen banaanista ja kaurahiutaleita. Nam! 
2. Juokseminen. Tänä keväänä on jotenkin tosi hyvä vire päällä juoksemisen kanssa. Jaksan juosta pidempiä lenkkejä kuin esimerkiksi viime kesänä ja kaikki vain sujuu niin hyvin. Ehkä viime kesän loppupuolen sairastelu toi jotain hyvääkin, en ainakaan silloin väsyttänyt itseäni loppuun, joten nyt jaksaa juosta senkin edestä!
3. Äidinkieli. Äidinkieli on tuntunut oppiaineena keväällä tosi mieluisalta. Novellien lukemista ja niiden analysointia, kielikuvia, runoja ja näytelmiä, jotenkin se kaikki on vain tosi kiinnostavaa ja mukavaa!
4. Musiikki. Keväällä olen alkanut kuuntelemaan enemmän musiikkia ja juuri jonkun aikaa sitten tulikin postaus liittyen kuunnelluimpiin biiseihin. Lisättäköön tähän listaan vielä Roope Salminen & Koirien ft. Ellinoora Tanssi se ulos. Ihanat sanat kyseisessä biisissä!

Lopuksi vielä suuret kiitokset yli 70 lukijasta! ♡

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.