VALIKKO
8.11.2017 20:09

Nopea ja helppo isänpäivälahja

Isänpäivä lähestyy ja varmasti monella puuttuu vielä se lahja. Ideatkin saattavat olla vähissä, mutta nyt saatte ainakin yhden nopean, helpon ja edullisen lahjavinkin: karkkikortin! Mitään parempaa nimeä en tälle keksinyt, mutta kuvat kertovat varmasti, mistä on kyse. Tämä sopii hyvin myös kaikkiin muihinkin juhliin kuin isänpäivään, kunhan vain kortin tekstiä soveltaa.

isänpäivälahja1

isänpäivälahja2

isänpäivälahja3

Tällainen siis tällä kertaa. Tämän osaa varmasti jokainen tehdä, vaikka ei olisikaan niin hyvä käsistään. Itseltäni ei löytynyt pahvia, joten korttitaustaa piti vähän soveltaa laittamalla kahden normaalin paperin väliin paksumpi lehden kansi. Onnistuihan se noinkin, vaikka kauniimpikin tapa olisi varmasti ollut. Karkit ja suklaat ovat tässä kuitenkin se pääasia ja kortin sisältöä voi muutella ihan sen mukaan, mitä karkkeja haluaa siihen laittaa. Itsetehdystä lahjasta tulee myös erilainen fiilis kuin valmiiksi ostetusta, joten jos kaupasta ei löydy mitään sopivaa lahjaa tai muuten vain tykkäät tehdä käsilläsi, niin suosittelen tekemään itse lahjan!

Miten sinä aiot juhlistaa isänpäivää vai juhlitko mitenkään? Onko sinulla jo lahja hankittuna tai tehtynä?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.