VALIKKO
4.3.2017 08:00

Olenko ainoa?

Olenko ainoa, joka…
…ei osaa tehdä sitä hienoa aaltosulkumerkkiä? En vain ymmärrä, miten kynää pitäisi liikuttaa sitä tehdessä, joten joudun usein pyytämään kavereitani tekemään sen.
…pitää äidinkielestä? Kovin moni ei tunnu pitävän kielioppisäännöistä mutta minun mielestäni ne ovat ihan mukavia.
…on kerännyt postimerkkejä? Ne eivät taida kyllä olla enää tallessa tai ainakin ne ovat hyvässä piilossa.

…lukee joka aamu Aku Ankkaa? Asunnollekin pitää aina kotoa tuoda uusia lehtiä kun edelliset meinaavat loppua. Aamut eivät ole mitään ilman Aku Ankkaa.
…ei voi kirjaa lukiessa jättää kappaletta kesken tai ainakin vain pakon alaisena? On paljon kivempi seuraavalla kerralla ruveta lukemaan kirjaa, kun saa aloittaa täysin uuden kappaleen.
…pitää laseja koko ajan, vaikka ei olisi oikeastaan edes pakko? Sain lasit huonon lähinäön takia, joten minun tarvitsisi pitää laseja vain lukiessa. Rakastan lasejani kuitenkin niin paljon, että pidän niitä koko ajan!

…pyyhkii ylimenneet huulipunat sormeensa ja lopuksi pyyhkii sormen ranteeseensa? Siinä ne huulipunat kulkevat sitten koko päivän mukana.

…tuskailee ainaisen nuhan kanssa? Minulla ei ole mitään allergioita mutta silti nenäni vuotaa enemmän kuin muilla ”normaalinenäisillä” ihmisillä.

…haluaa aina tietää kellonajan? Vaikka ei olisi kiire minnekään, se on pakko tietää.

…ei pidä ananaksesta? Sen maku on vain niin outo ja ällöttävä ja moni on ihmetellyt kuullessaan, etten pidä ananaksesta. Mielestäni ananas ei siis todellakaan kuulu pitsaan.

…omaa aivan mahdottoman suuren itsesuojeluvaiston? Olen aina ollut arka tekemään asioita, joissa voisin satuttaa itseni. Sen takia opin ajamaan pyörää ilman apurattaita vasta 8-vuotiaana. Liukkaalla kävelen todella hitaasti, etten vain kaatuisi.

Olenko siis ainoa näissä asioissa vai löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta minuun samaistuvia?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.